SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Àlex Márquez, desè en els tests amb el seu nou equip

Va tenir una caiguda sense conseqüències

Àlex Márquez, durant el primer test de pretemporada al circuit de Losail.

Àlex Márquez, durant el primer test de pretemporada al circuit de Losail.LCR TEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àlex Márquez es va estrenar ahir amb LCR Honda marcant el desè millor temps en els tests oficials de MotoGP al circuit qatarià de Losail, una jornada que va dominar Aleix Espargaró (Aprilia). Espargaró va tancar el primer dia d’entrenaments a Qatar amb el millor temps, superant en poc més de dos dècimes Stefan Bradl.

Tercer va acabar el campió Joan Mir, que va estar a la rereguarda fins que faltava poc més d’una hora per al final de l’entrenament. En la primera part de la sessió, Àlex Márquez va tenir una aparatosa caiguda que va llastar el seu pla de treball.

El pilot de Cervera va sortir il·lès de l’accident, però la moto va quedar destrossada i va haver de continuar amb la segona. Pol Espargaró, company de Marc Márquez a Repsol Honda, va tancar la seua estrena en la dissetena posició, però només a 1.1 segons del millor crono.

El pilot de Granollers es va emportar el premi al més treballador del dia, completant un total de 68 voltes. Per la seua part, Stefan Bradl, substitut de Marc, va aprofitar el bagatge acumulat del shakedown de divendres per acabar en segona posició.

tracking