SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista, contra el Vic i la relaxació

Jepi Selva és baixa per sanció

Una acció del partit de la primera volta Llista-Caldes.

Una acció del partit de la primera volta Llista-Caldes.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Llista Blava rep aquest migdia a Bell-lloc (12.00) el penúltim classificat de l’OK Lliga, un Vic que esgota les últimes opcions de mantenir viva l’esperança de la salvació, que ara té a onze punts. El quadre d’Osona només ha sumat en el que va de temporada deu punts en els vint partits disputats fins a la data (en té un de pendent per la Covid-19), pels 39 que acumulen els llistats després de la seua gran victòria de diumenge passat davant del Reus.

Malgrat la gran diferència entre els dos equips a la classificació, Albert Folguera no se’n fia i reconeix que el principal rival del Llista serà ell mateix. “És un partit complicat, i més després de guanyar el Reus, que fa que hi hagi una relació entre els jugadors, en part lògica.

Però espero que siguin conscients que això ha de canviar de cara al partit i sortir des del primer minut molt concentrats, perquè per al Vic gairebé és l’última o la penúltima possibilitat que té per creure en la salvació”, va assenyalar el tècnic llistat, que va destacar que la victòria de l’altre dia no haurà servit de res si no guanyen avui. “Els tres punts del Reus els hem de fer bons guanyant el Vic, perquè si perdem no haurà servit per a res”, va afegir.

Folguera, que no podrà comptar amb un dels seus golejadors, Jepi Selva, que haurà de descansar un matx per acumulació de targetes, demana als seus jugadors tranquil·litat i paciència. “Hem d’intentar no sortir a resoldre el partit ràpid, sinó tenir paciència, que ens imposem per qualitat i joc, i això passa per tenir el màxim respecte al rival. Si al final guanyem fàcil, serà perquè ho haurem fet fàcil nosaltres fent les coses bé. Però si no, se’ns pot complicar la situació perquè costa mentalitzar els jugadors després d’una victòria com la de l’altre dia”, va apuntar el tècnic llistat, que va incidir en la defensa.

“És la nostra arma principal i hem d’imposar-nos per joc i, sobretot, no hem de tenir pressa a guanyar els tres punts. Cal madurar el partit i aprofitar les ocasions, perquè als rivals els costa fer-nos gols”, va afirmar el tècnic.

Avui (12.15) també juga el seu partit l’Alpicat de l’OK Lliga Plata, que visita amb moltes absències la pista de l’Arenys de Munt. El tècnic Xavi Roy no podrà comptar amb els lesionats Pol Besolí i Pol Besora ni amb el sancionat Mats Zilken, per acumulació de targetes, i per això viatja únicament amb els cinc jugadors de pista que queden, més els dos porters, i dos júniors, Yago Vázquez i Vicente Soto, que completen la convocatòria.

Després de perdre dissabte passat a casa davant del líder Alcoi, les opcions de l’Alpicat de jugar el play-off d’ascens a l’OK Lliga s’han reduït considerablement. El quadre lleidatà, cinquè classificat, visita un rival directe, un Arenys que és quart amb set punts més.

tracking