El Pardinyes suma un nou triomf lluny del Barris Nord

Supera el Villarrobledo gràcies a una gran segona meitat i continua en 'play-off'

El Pardinyes es va endur ahir una gran victòria de Villarrobledo.

El Pardinyes es va endur ahir una gran victòria de Villarrobledo.CBV

El Pardinyes continua imparable lluny del Barris Nord i ahir va sumar la vuitena victòria com a visitant al superar el Villarrobledo (71-82) gràcies a una gran segona meitat. L’equip que dirigeix Gerard Encuentra, malgrat els nombrosos obstacles en forma de lesió, continua allunyant-se de la zona perillosa i es manté en llocs de play-off d’ascens.

El matx va començar amb molta igualtat i encert en el tir exterior, la qual cosa va disparar tots dos equips en el marcador (25-25). Els locals van agafar els primers avantatges a l’inici del segon acte (37-31) i als lleidatans els va costar reaccionar.

A falta de 1:23 per al descans, l’equip manxec mantenia una renda de 6 punts que va aconseguir reduir un inspirat Schmidt. Al tercer quart va ser el conjunt lleidatà el que va començar manant, malgrat que no va poder distanciar-se d’un rival dur.

El Pardinyes va arribar a manar per 5 punts (51-56), però els locals van empatar el duel abans d’entrar en els decisius 10 minuts (61-61). A l’últim quart va ser quan l’equip d’Encuentra va aconseguir donar el cop.

Els errors en atac del Villarrobledo i les nombroses protestes de la banqueta local van ser aprofitades per un Pardinyes que es va situar amb una renda de 13 punts a 2:30 per al final del partit (67-80). Els locals van intentar reduir diferències per optar a la remuntada, però el Pardinyes es va mostrar seriós en defensa i no va entrar en el joc de nerviosisme que va plantejar un rival que va acabar amb 4 tècniques.

Els lleidatans es van adjudicar la victòria per 11 punts de marge (71-82) i van obtenir el desè triomf de la temporada, la qual cosa els manté entre els vuit primers classificats. El Pardinyes rebrà el dissabte 13 (18.30) al Barris Nord el Menorca, un dels rivals més potents del grup i que ahir va perdre davant del Barça B.