HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana s'embussa

Cedeix un empat a un Girona que va aconseguir el gol definitiu a 6 minuts del final || Les del Pla, amb la permanència assegurada, continuen imbatudes

El Vila-sana va acabar deixant escapar el triomf davant d’un Girona molt més necessitat.JOAN GÓMEZ

L’Esneca Vila-sana, amb la permanència assegurada des de l’anterior jornada, va cedir ahir un empat davant d’un Girona que va saber aixecar un 2-0 en contra a la segona meitat. Les visitants, més necessitades que l’equip del Pla, van arrancar un valuós punt gràcies a un gol de Canal a 6 minuts del final.

El conjunt de Lluís Rodero va ser el dominador de la primera meitat i el més incisiu de cara a porta. Tanmateix, van ser les visitants les que van donar el primer avís amb una falta directa de Laia Castro. En la següent jugada el Vila-sana es va avançar en el marcador amb un gol de Maria Porta (1-0). Amb el gol a favor, les lleidatanes van mantenir el seu domini i no van tardar a traduir-lo en el segon gol. Aquesta vegada va ser Victòria Porta la que va aconseguir perforar la porteria de Virginia Díaz (2-0). El matx va entrar llavors en una fase en què el Girona intentava superar la forta defensa del Vila-sana, que es va anar carregant de faltes, assolint el descans amb 8.

A la segona part van ser les gironines les que van prendre la iniciativa i no va tardar a arribar el gol de les visitants. Aquesta vegada, Laia Castro no va desaprofitar la seua oportunitat i va reduir diferències amb el primer gol per al Girona (2-1).

El Vila-sana havia perdut part de capacitat definitòria i el conjunt visitant va anar guanyant terreny. En el 38, Castro va tenir una clara ocasió d’empatar el duel, però tampoc va encertar en la falta directa i es va mantenir el 2-1.

Els dos equips van tenir moltes més ocasions, mentre s’anaven carregant de faltes. La quinzena del Vila-sana va resultar fatal, ja que va significar l’empat per al Girona.

Júlia Canal es va encarregar d’establir el 2-2 a falta de 6 minuts per al final. El Vila-sana encara va tenir l’ocasió d’aconseguir el tercer gol, però el temps va anar passant davant d’un Girona que va donar per bo un empat que l’allunya de la zona de descens a l’OK Lliga Plata.

L’equip del Pla tornarà a jugar al Municipal el dissabte 13 (20.00), rebent un Alcorcón necessitat de punts.