SEGRE

Una 'final' contra el líder

El Lleida visita el Nàstic amb cada vegada menys marge d’error per passar de fase entre els tres primers || Molo assegura que hi van “amb tota la il·lusió”

El partit d'avui

El partit d'avui

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu afronta avui al feu del líder Nàstic (12.00) la primera de les quatre finals que li queden en la lluita per aconseguir classificar-se entre els tres primers del subgrup per assegurar-se com a primer objectiu un bitllet per a la Primera RFEF, la que serà la tercera categoria del futbol estatal la temporada 2021-2022 i, sobretot, tenir opcions d'ascendir a la Segona A. Ara, els blaus són sisens a quatre punts del tercer classificat, el Barça B, el seu botxí la passada jornada que ha deixat una setmana "molt dura", en paraules ahir de Molo, però alhora el tècnic d'Almeria va voler deixar clar que "hem treballat molt bé i anem amb totes les ganes i tota la il·lusió a Tarragona".

El Nàstic, que dirigeix l'extècnic blau Toni Seligrat, només ha perdut un partit, però Molo va dir tenir fe que els seus podran sorprendre els tarragonins. "És un partit gran, complicat i interessant, però alhora bonic i que serà molt competit. Venim d'una derrota dura davant del Barça B i ara tenim una altra oportunitat per canviar aquest estat d'ànim. Ha estat una setmana dura perquè l'equip va estar bé però ens va faltar pegada", va assenyalar Molo.

Una muntanya russa

L'entrenador del Lleida va dir que la "motivació que tenim és la de qualsevol partit", per la qual cosa va voler restar importància al fet que sigui un matx de màxima rivalitat provincial. "El valor dels punts és el mateix de sempre. No hi ha una motivació extra", va assenyalar, abans de reconèixer que "cada vegada els partits són més determinants i el marge d'error es va escurçant".

Molo també va admetre que "està sent una temporada de molta pressió perquè sabem de la responsabilitat dels que ens estem jugant". I ho va explicar d'una manera molt gràfica. "Aquest any està sent com una muntanya russa quant a emocions. No estem empatant i com que guanyem o perdem, les sensacions van d'un extrem a l'altre", va indicar. Per a aquest partit, el tècnic d'Almeria té les baixes d'Abraham Minero per sanció i d'Eneko Jauregi per lesió, després de la seua recent intervenció quirúrgica.

EL RIVAL

Seligrat: “El Lleida està fent les coses bé fora de casa”

Toni Seligrat, tècnic del Nàstic, considera important el matx però va voler aclarir que "no és un partit determinant ni una final". El tècnic grana va elogiar el seu exequip. "El Lleida fora de casa està fent les coses tan bé com a casa en una Lliga en la qual tothom a casa estem forts. Fora no està sent un equip més fluix que la resta".

No obstant, Seligrat sí que va voler admetre que "nosaltres tenim més marge d'error. En canvi, ells tenen molta més necessitat que nosaltres".

tracking