FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Borges se situa colíder

Torna a la Lliga amb un triomf a Martorell que el col·loca al capdavant empatat amb el Sant Just || Decideix un gol de Xavi Sánchez a tres minuts del final

Un jugador del Borges intenta controlar la pilota.

Un jugador del Borges intenta controlar la pilota.ÁREA 11

El Borges va tornar ahir a la competició després de mesos d’aturada amb un triomf davant del Martorell (1-2) que li permet coliderar la Lliga amb els mateixos 7 punts que el Sant Just. Un gol de Xavi Sánchez en el minut 87 va donar els tres punts al conjunt de les Garrigues contra un rival que, malgrat empatar quan s’assolia l’hora de partit, no va poder amb la insistència d’un equip lleidatà que es va emportar el botí del Torrent de Llops.

En el minut 24 va arribar la primera aproximació amb perill per als de Manel Cazorla. El Borges va enviar un primer avís amb una arribada que Montoy no va aconseguir concretar. Mentrestant, els locals es van limitar a defensar, ja que en la faceta ofensiva no aconseguien combinar. El matx va canviar de rumb a falta de pocs minuts perquè s’arribés al descans. En el minut 42 va arribar el 0-1 per als lleidatans, gràcies al gol d’Enríquez, que amb una bona rematada va aconseguir superar el porter local.

Abans de complir-se l’hora de joc va arribar l’1-1 del Martorell, que va empatar amb Marco. Es va inventar un bonic xut des de la banda esquerra amb la qual va igualar el duel. En els últims deu minuts, l’equip de Manel Cazorla va tornar a trepitjar l’accelerador. Primer va avisar amb una bona rematada d’Enríquez, que va obligar Baquero a anar a totes per evitar el segon gol visitant. Però en el 87 va arribar l’1-2 definitiu. Una de bona internada de Xavi Sánchez per la banda el va portar a quedar-se sol davant Baquero. El jugador lleidatà va definir per sota a la perfecció per posar l’1-2. “Estem contents pels tres punts i, veient com estan les coses, que ningú s’hagi lesionat. Competint en aquestes condicions el risc és molt gran i a ningú li ha ocorregut res. Estic molt satisfet amb els jugadors que han sortit de refresc. Sabien què demanàvem i ho han fet a la perfecció”, va manifestar Manel Cazorla, tècnic del Borges, després del duel.