SEGRE

DEPORTES

CRÒNICA | Un gol encaixat en el primer minut allunya el Lleida de poder acabar entre els tres primers

Un gol encaixat en el primer minut allunya el Lleida de poder acabar entre els tres primers || Els de Molo només són capaços de rematar una vegada a la porteria del líder Nàstic

Matej Simic intenta la rematada envoltat de contraris, entre ells Trilles.

Matej Simic intenta la rematada envoltat de contraris, entre ells Trilles.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al Lleida Esportiu se li va aparèixer en pantalla el mai desitjat Game Over després de la nova derrota (la quarta en els últims cinc partits) al Nou Estadi de Tarragona davant d’un pragmàtic Nàstic, que es va limitar a aprofitar marcar el seu gol en el primer minut de joc i després dedicar-se que passessin les menors coses possibles. Va ser un matx travat, aspre en ocasions, amb molt poques rematades a porteria i massa faltes (38 en total) i amb una exhibició de com deixar anar braços i colzes en les pilotes dividides.

Amb la derrota, el Lleida s’acomiada, tot i que matemàticament encara no, del seu somni d’acabar entre les tres primeres places del grup que donen opció a l’ascens a Segona A i, com a mal menor, assegurar la presència a la nova Segona B Pro (a falta del patrocinador definitiu). Als de Molo no els en queda cap altra que prémer els punys i aconseguir col·locar-se en la fase intermèdia (ara mateix Hèrcules, Peña Deportiva, la Nucia i Atzeneta serien els seus rivals) amb la nova categoria com a premi i romandre a l’actual Segona B, que seria el càstig ja que suposa perdre una categoria.

I atenció, que lluitar per no descendir a Tercera (malgrat que són dos categories les perdudes amb la nova reestructuració) és a tan sols un punt (el Lleida queda amb 22 i l’Hospitalet, que marca la línia, està amb 21).

Molo va voler revolucionar l’equip al feu del líder del subgrup, que ha fet del Nou Estadi un veritable fortí, i va modificar totes les línies després de la derrota davant del Barça B. Va posar César Soriano de central, va col·locar Fall davant de la defensa i va canviar Raúl per un doble fals davanter centre amb Torras i Chavero intercanviant-se posicions i amb Alpha Bagayoko, que tornava a la titularitat, i Abel Molinero, per bandes.

En qualsevol cas no hi va haver temps per saber si la cosa funcionava o no. Al primer minut de joc, córner contra el Lleida i Joan Oriol, en un excel·lent moviment tàctic després de provocar un enfrontament amb Pau Torres, surt de l’àrea i descol·loca tot l’entramat defensiu blau (això dels pantalons blaus passa ja de malastruc, amb tres derrotes en les tres vegades que els han utilitzat) perquè marqui a plaer Fran Carbia en possible fora de joc.

tracking