SEGRE

DEPORTES

Molo: “Encara no podem donar-nos per vençuts”

El tècnic assegura que lluitarà fins que les matemàtiques diguin el contrari

Molo es va discutir amb l’àrbitre a l’acabament del partit d’ahir.

Molo es va discutir amb l’àrbitre a l’acabament del partit d’ahir.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manuel Jesús Casas Molo va tornar a comparèixer davant dels mitjans de comunicació amb cara de decepció. “Estem desil·lusionats perquè hem encaixat un dur cop amb la derrota i després d’haver preparat el partit a consciència durant tota la setmana. Haver encaixat un gol tan aviat ha marcat el curs del partit, encara que es pot dir que hi hem estat ficats els noranta minuts”, va dir l’entrenador d’Almeria.

Per explicar la derrota, Molo va afegir que “ha estat un partit intens, treballat, molt disputat, però el Nàstic ha sabut aprofitar la seua ocasió i a nosaltres no, en un xoc amb molt poques opcions de gol”. Sobre el futur, el tècnic blau va assenyalar que “ningú es pensi que llançarem la tovallola. Mentre quedin opcions matemàtiques continuem lluitant per l’objectiu de ser entre els tres primers. No depenem ja de nosaltres mateixos, però queden nou punts per disputar i cal aixecar-se i anar a buscar-los”. Finalment també va refusar escudar-se en si el gol del Nàstic va ser en fora de joc o no. “Què més dona? L’àrbitre no ho ha vist així.”

Per la seua part, Toni Seligrat, tècnic del Nàstic, va assegurar a SEGRE que “el triomf davant del Lleida ha estat tan treballat com important perquè, tot i que encara no ho és de forma matemàtica ens deixa a tan sols tres punts, a falta de nou per disputar-se, de quedar entre els tres primers i poder lluitar per l’ascens a Segona A i assegurar la presència a la nova Segona B”. Seligrat va qualificar el matx de “molt intens, disputat i amb moltes ganes per part dels dos equips, que s’ha decidit com molts de la categoria, pels petits”.

A la zona mixta, Alejandro Chavero va destacar que haver encaixat l’1-0 en el primer minut “no és excusa perquè teníem tot el partit per redreçar la situació, però no ho hem sabut fer”. “Ara cal lluitar fins al final i tot passa per guanyar dissabte l’Olot”, va destacar.

En termes semblants es va expressar Fall. “L’1-0 ens ha fet mal encara que no ens hem ensorrat, però tampoc hem creat ocasions de gol”, va dir. El lleidatà Joanet, per la seua part, es va lamentar pel fet que “li teníem moltes ganes, a aquest partit, i l’hem preparat a consciència, però després no ha sortit com esperàvem”.

Finalment, Alpha Bagayoko, que va tornar a la titularitat, va fer autocrítica a l’assenyalar que “no ens poden marcar l’1-0 en una jugada com aquesta en el primer minut de partit, encara que pogués ser en fora de joc. Ens fan molt de mal en jugades a pilota aturada i és una dinàmica que cal canviar, com la d’aprofitar millor les ocasions”.

tracking