SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida proposa jugar els tres ajornats en cinc dies

Contra el Canoe aquest dijous, a Osca dissabte i amb el Girona el dilluns 15

Els Preferents ja juguen - Després d’alleujar-se les restriccions, alguns equips del club ja van poder competir, concretament els de categoria Preferent. L’infantil va debutar amb derrota contra el Granollers (56-75), igual que el júnior amb  ...

Els Preferents ja juguen - Després d’alleujar-se les restriccions, alguns equips del club ja van poder competir, concretament els de categoria Preferent. L’infantil va debutar amb derrota contra el Granollers (56-75), igual que el júnior amb ...JAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Força Lleida ha presentat a la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) una proposta de dates per jugar els tres partits que té pendents de la primera fase, que disputaria en tan sols cinc dies. El club proposa jugar aquest dijous vinent a casa contra el Canoe, dissabte a Osca i tancar la primera fase el dilluns 15 amb el Girona, també al Barris Nord.

Alguns dels clubs implicats han posat alguna reticència a aquestes dates, per això el Força Lleida ha accedit a retardar un dia el retorn a les pistes i jugar divendres amb el Canoe, diumenge a Osca i dimarts al matí contra el Girona, ja que la FEB té la intenció que la primera fase quedi completada dilluns o a tot estirar dimarts, i d’aquesta manera procedir al sorteig de la segona lligueta, tant d’ascens com de descens, ja que les dos estan supeditades al que faci l’equip de Gustavo Aranzana..

Els lleidatans depenen de si mateixos per jugar el play-off d’ascens, encara que per fer-ho hauran de guanyar tant sí com no els tres partits. Perdre’n només un els condemnaria a jugar per eludir el descens, ja que a igualtat de victòries amb l’Almansa, els de negre en surten malparats perquè van perdre els dos partits contra els d’Albacete, que ara tenen dos victòries de marge.

L’equip es va sotmetre el cap de setmana als tests d’antígens, que van sortir negatius, i ahir van passar els tests serològics, que han de marcar la disponibilitat dels jugadors i el cos tècnic per reprendre els entrenaments en grup. Està previst que els integrants de la plantilla que donin negatius als tests reprenguin avui mateix el treball al Barris Nord una vegada completada la quarantena, i en cas de sortir algun positiu, aquest continuaria confinat.

Fa dies que els que no es van contagiar ja s’exerciten pel seu compte, sense contacte.

tracking