SEGRE

Bàsquet

Pau Gasol passa la revisió i ja s'entrena al Palau

“Si tornava a Europa, havia de ser aquí”

Pau Gasol es va exercitar ahir individualment al Palau Blaugrana després de passar la revisió mèdica.

Pau Gasol es va exercitar ahir individualment al Palau Blaugrana després de passar la revisió mèdica.FC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pau Gasol va completar ahir a la tarda el primer entrenament individual al Palau Blaugrana, al qual torna vint anys després. Va ser una sessió en què va combinar el treball de gimnàs amb diferents rutines de tir i moviments al pivot baix. Posteriorment, va saludar els nous companys abans que aquests comencessin a preparar el partit d’Eurolliga d’aquest dijous a la pista del Reial Madrid.

Al matí va superar la revisió mèdica i va saludar el responsable del bàsquet formatiu de l’entitat, Juan Carlos Navarro, que amb l’arribada de Joan Laporta a la presidència guanyarà protagonisme. Després de les proves va explicar com es va gestar la tornada al club.

“Ho vaig començar a parlar amb Juan Carlos Navarro i li vaig dir que m’estava plantejant tornar a Europa i que hi havia interès d’alguns equips. Però si tornava, havia de ser amb el Barça”, va reconèixer.

Tot va anar bastant ràpid, una conversa amb Saras per a mi era fonamental. Vam parlar i li vaig dir que com el veuria ell, com encaixaria en un grup a un bon nivell. I entendre que estic en procés de recuperació.

tracking