SEGRE

ACTIVITATS EDUCACIÓ

'Performance' i conferències de l'Inefc Lleida per celebrar el Dia de la Dona

Una imatge de la ‘performance’ de l’Inefc Lleida ‘Me la passes?’.

Una imatge de la ‘performance’ de l’Inefc Lleida ‘Me la passes?’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Al món de l’esport hi ha molta discriminació cap a la dona”, denuncia Carlota Torrents, professora d’expressió corporal i dansa a l’Inefc Lleida i organitzadora de la performance Anhels que realitzaran els seus alumnes demà dimecres dins dels actes del centre educatiu per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

Anhels ve a expressar com els agradaria que fos el món igualitari. A causa de la Covid-19, cada alumne sortirà d’un en un i els llegirà un text que les noies elaboraran elles mateixes i els nois demanaran la col·laboració de familiars i amigues”, segons explica Torrents, que aquest dijous repetirà “en format reduït” al claustre de la Seu Vella la performance de l’any passat, titulada Me la passes?

A més a més, dimecres de la setmana que ve, dia 17, tindrà lloc el workshop Menstruació, vida cíclica i exercici físic amb la conferència de Fernanda Romo, pedagoga i educadora menstrual.

L’endemà, el dijous 18, dins d’aquest mateix workshop, serà el torn d’Ana Fuentes, llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i certificada en entrenament durant l’embaràs.

Totes aquestes activitats les organitza la comissió d’igualtat de l’Inefc, a la qual pertany Carlota Torrents.

tracking