SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida ha de jugar dos partits en 24 hores

La FEB avança el duel del Canoe a dilluns, quan diumenge juga contra el Girona

L’equip va reprendre ahir els entrenaments en grup i tots els jugadors ho van fer amb mascareta.

L’equip va reprendre ahir els entrenaments en grup i tots els jugadors ho van fer amb mascareta.FORÇA LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’endemà d’acordar les dates per a la disputa dels tres partits que té pendents l’ICG Força Lleida per culpa de la Covid-19, la Federació Espanyola de Bàsquet va comunicar ahir al club la decisió unilateral d’avançar al dilluns 15 (18.00 hores) el matx contra el Canoe, previst inicialment per al dimarts 16, cosa que obliga l’equip de Gustavo Aranzana a jugar dos partits en menys de vint-i-quatre hores, ja que diumenge rep la visita del Girona al Barris Nord (18.00). No s’ha d’oblidar que els de negre tornen demà a la competició després de més de dos setmanes de confinament i visiten la pista de l’Osca, de manera que disputaran tres partits en quatre dies, una cosa que no havia passat mai a la LEB Or.

Aquesta decisió ha indignat el club lleidatà, que ha mostrat el seu enuig davant de la mateixa Federació, i ha posat fins i tot en dubte la legalitat de jugar dos partits en menys de 24 hores de separació. “El Força Lleida no es mereix aquest tracte, i més venint d’on venim, que fa dos setmanes que la plantilla està confinada.

És totalment injust que ens obliguin a jugar tres partits en quatre dies. Ja ho era fer-ho en cinc, però ara encara és més indignant”, va assenyalar el president, Albert Aliaga, que està pressionant la FEB perquè faci marxa enrere i torni a fixar el partit del Canoe per dimarts.

“No és cap rebequeria d’algú que no vol jugar, al contrari, volem jugar, però fer-ho sense parar no és normal ni bo per a la salut dels jugadors, que porten gairebé tres setmanes sense entrenar-se. En aquest cas no s’està prioritzant la salut dels nostres jugadors”, va afegir Aliaga.

L’ICG Força Lleida, que portava des del passat 26 de febrer sense entrenar-se en grup, ho va tornar a fer ahir i tots els jugadors duien mascareta.

Aranzana només té vuit jugadors disponibles per viatjar a Osca L’ICG Força Lleida, que ahir va reprendre els entrenaments en grup després de més de dos setmanes confinat per un brot de coronavirus, afrontarà l’encontre de demà a la pista de l’Osca, el primer dels tres que disputarà en només quatre dies, amb un equip minvat. Gustavo Aranzana només disposa de vuit jugadors de la primera plantilla disponibles a dia d’avui per enfrontar-se als aragonesos, ja que tres s’han de sotmetre avui a més proves PCR que confirmin que ja no estan afectats pel coronavirus.

Els jugadors s’han estat fins aquest dimarts confinats i fent treball individual, però va ser ahir dimecres quan van començar a preparar seriosament el duel de demà, previst per a les 20.45 hores i que els lleidatans han de guanyar per seguir optant al play-off.

tracking