SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ

L'AEM començarà la fase d'ascens contra l'Atlètic B

El dia 21 a Madrid i el primer partit a casa serà el 28 amb el Racing

Jugadores de l’AEM celebren un gol durant el partit de diumenge passat amb el Seagull.

Jugadores de l’AEM celebren un gol durant el partit de diumenge passat amb el Seagull.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM començarà la històrica fase d’ascens a la màxima categoria del futbol femení espanyol al camp de l’Atlètic B, el dia 21 d’aquest mes, després que ahir la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) fes públic el calendari d’aquesta fase, que l’equip lleidatà disputarà dins del Grup Nord C, de vuit equips. El primer encontre al Recasens serà el 28 d’aquest mes davant del Racing Féminas, per visitar l’11 d’abril el Madrid B i tancar la primera volta d’aquesta lligueta a casa, el 18 d’abril, davant de l’Oviedo.

L’últim partit d’aquesta fase serà al terreny de joc de l’equip asturià el 30 de maig. Els altres conjunts del mateix grup que l’AEM que s’han classificat i, amb els quals ja no s’enfrontaran perquè valen els resultats de la primera fase de la Lliga, són Barcelona B, Osasuna i Alabès”.

“Dels quatre possibles, comencem amb el desplaçament més complicat”, valorava ahir el tècnic de l’equip, Roger Lamesa, que afegia que “són vuit partits, contra quatre rivals amb quatre a casa i quatre a fora, per la qual cosa al cap i a la fi l’ordre tampoc importa gaire”, explicava. L’equip es va entrenar ahir i el tècnic els ha donat festa a les jugadores fins dilluns que ve. “N’hi ha alguna amb molèsties, així que ara a descansar i recuperar-se i tornarem la setmana que ve.”

Només el campió de cada un dels dos grups ascendeix a la màxima categoria i Lamesa és conscient que un ascens és complicat. “Crec que serem meres espectadores. Tenim 25 punts i amb només vuit partits no veig l’Alabès i l’Osasuna perdent molts punts [en tenen 37 i 34]. Però sortirem a competir cada partit”, assenyalava el tècnic Lamesa.

L’entrenador va explicar que un gran èxit per a l’equip seria superar la setena posició en la qual van acabar la temporada passada. “Tot el que sigui millorar això ja serà un gran èxit. Es tracta d’això, de quedar millor cada any”, valora. De cara al futur explica que “per ser a dalt cal fer moltes coses bé. El complicat no és ser-hi, és mantenir-t’hi i continuar fent passos endavant. Per mantenir el nivell cal mirar de no equivocar-nos i treballar molt. Si abaixes el pistó, ens avançaran”.

tracking