SEGRE

BÀSQUET TERRITORIAL

La Catalana anul·la totes les lligues de menors de 16 anys

Estudia organitzar competicions alternatives per després de Setmana Santa

El CB Lleida va debutar amb victòria a l’Estatal de Primera divisió.

El CB Lleida va debutar amb victòria a l’Estatal de Primera divisió.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) va anunciar ahir que totes les competicions d’aquesta temporada reservades a menors de setze anys, com les de promoció i de base, entre les quals s’inclou les categories cadet i infantil interterritorial i de primer any, tant femenines com masculines, han quedat definitivament anul·lades.

La decisió s’ha pres després que el Procicat aixequés fa poc més d’una setmana les restriccions per a les competicions federades a partir dels setze anys, així com les lligues oficials que donen accés a categories estatals aprovades per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF), i en queden excloses les que aglutinen els menors de 16 anys.

Ara la Catalana sospesa la possibilitat d’organitzar, per després de les vacances de Setmana Santa, algun tipus de competició alternativa perquè els menors de setze anys puguin arribar a competir abans que acabi la temporada.

“En funció de l’evolució de la pandèmia i de canvis en les restriccions futures, es comunicarà quina mena de competició es pot oferir per a aquestes franges d’edat, després de Setmana Santa”, resa el comunicat.

La resta de les competicions federatives d’àmbit català a partir dels setze anys començaran, com estava previst, el cap de setmana del 20 i 21 de març, encara que totes s’hauran de celebrar a porta tancada.

Els jugadors podran moure’s pel territori per entrenar-se i jugar mitjançant el certificat que emetrà la Federació i cada club. El cap de setmana passat ja es van posar en marxa diverses lligues, estre les quals l’Estatal de Primera divisió femenina.

tracking