SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida rep el cuer Olot obligat a guanyar

Molo confia que al partit amb l'Andorra torni el públic al Camp d'Esports

El partit d'avui

El partit d'avuiSegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida rep avui al Camp d’Esports el cuer Olot (17.00 hores) amb l’obligació de guanyar el primer dels tres partits que falten per al final d’aquesta fase. L’equip es troba a 7 punts de la tercera plaça, per la qual cosa no té més marge d’error, però el tècnic, Manuel Jesús Casas Molo, no vol pensar en el fet que cal sumar els 9 punts que falten per la qual cosa va dir que el missatge que ha transmès a la plantilla “és molt clar: Olot, Olot, Olot...”, va explicar.

“Hem de centrar totes les nostres energies i forces en l’Olot. No pensar en cap altra cosa que a guanyar l’Olot i tenir el nivell de concentració al més elevat possible.

Un dels nostres errors ha estat pensar en massa coses”, va comentar..

Molo va admetre que a l’equip pot faltar-li confiança, una cosa que “es perd pels mals resultats. Hem d’anar a buscar el partit amb tota l’energia i sense perdre la confiança.

Tenim coses a millorar però fem moltes coses bé”. Va afegir que “el resultat marca molt i a nosaltres ens han penalitzat els resultats.

Les sensacions que tenim no són tan negatives com poden dir els resultats”. Sobre el fet que l’Olot sigui el cuer va advertir que “el que pensi que és fàcil..

Serà un partit difícil en el qual hi haurà fases en què ens sotmetran. És un equip que a l’Andorra li va marcar dos gols.

Però hem d’estar centrats en el partit, fer les coses al millor possible i jugar el millor matx possible”, va insistir l’entrenador del Lleida. Va lamentar que els tres últims gols encaixats hagin estat de córner i va admetre que “objectivament, l’equip ha baixat ofensivament, encara que ha pujat defensivament”.

Molo també va celebrar que després de l’última decisió del Procicat el públic pugui tornar a l’estadi. “Se’m posen els pèls de punta de pensar-ho. L’objectiu és que el públic torni el dia de l’Andorra i que ja no el treguin del Camp d’Esports ni amb lleixiu”, va concloure.

tracking