SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Els metges permeten a Màrquez pujar a la moto

Després que l'última revisió a la clínica hagi certificat la progressió

Marc va posar dijous amb tot l’equip mèdic que el va operar.

Marc va posar dijous amb tot l’equip mèdic que el va operar.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez comença a somriure. Dijous va rebre bones notícies després de la visita que va fer a la clínica Ruber Internacional de Madrid, en la qual els metges van constatar que l’operació realitzada el 3 de desembre passat ha donat els seus fruits i que la rehabilitació posterior va complint els terminis.

El seu equip, el Repsol Honda, va informar ahir de la consulta. “En la revisió realitzada a Marc Márquez a les 14 setmanes de la cirurgia per pseudoartrosi infectada d’húmer dret, l’equip mèdic dirigit pels doctors Samuel Antuña i Ignacio Roger de Oña ha constatat clínica i radiogràficament una progressió satisfactòria de la consolidació òssia.

A partir d’aquest moment se li permet intensificar el programa de recuperació de força i mobilitat amb vista a tornar progressivament a pilotar de forma competitiva”, explica el comunicat.

Segons publicava Marca, Marc ja pot pujar a una moto. Ell mateix ja va explicar fa uns dies que ja tenien el pla previst a falta d’aquest OK.

Començarà pilotant motos petites per anar pujant de cilindrada fins a arribar a una Honda de carrer de 1.000 cc, la més propera a MotoGP. Alhora farà motocròs i dirt track pels diferents circuits de Lleida.

El de Cervera té ara gairebé dos setmanes per posar a punt els músculs i recuperar sensacions després de gairebé vuit mesos sense pujar a una moto. La seua tornada és més a prop i ja no està descartat que viatgi a Losail en algun dels dos primers grans premis.

HRC té fins al dissabte 27 per comunicar si Marc corre, encara que ell mateix ja va reconèixer fa dies que tornarà quan estigui totalment recuperat.

Àlex no va participar en la sessió d’ahir, després de la caiguda de dijous en què es va fracturar un dit del peu

Per la seua part, Àlex Márquez no hi va participar ahir després de la caiguda que va tenir dijous, en la qual es va fracturar un dit del peu. “Ho hem decidit per arribar més ben preparats a la primera carrera d’aquí a dos setmanes”, va explicar. Només cinc pilots van participar ahir en una jornada marcada per la pols i el vent.

Qatar ofereix vacunar de Covid tot el pàdoc de MotoGP Segons va informar la mateixa organització del Mundial de MotoGP, l’estat de Qatar ha ofert a tots els membres del pàdoc del campionat la possibilitat de vacunar-se contra el coronavirus. Es faria en aquests dies aprofitant que, pràcticament tots, romandran a la zona fins al proper 4 d’abril, data en la qual s’ha de disputar el segon dels dos grans premis seguits que se celebraran al circuit de Losail. Això donaria marge per posar les dos dosis. Des dels promotors deixen llibertat als equips per decidir i molts ho faran, encara que hi havia hermetisme sobre l’assumpte.

Una cosa similar està passant amb la Fórmula 1 i Bahrain. Aquest país també va oferir la vacuna a tot el pàdoc, però els organitzadors ho van rebutjar oficialment, però alguns sí que se l’estan posant.  

tracking