SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Laporta, amb l'aval per ser president

El termini per presentar-lo a LaLiga acaba dimarts, quan prendrà possessió del càrrec || Messi iguala Xavi

Pedri i Joan Mir, durant l’enregistrament per a Barça TV.

Pedri i Joan Mir, durant l’enregistrament per a Barça TV.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Laporta, guanyador de les eleccions a la presidència del FC Barcelona diumenge passat, ja tindria l’aval de 126 milions d’euros que ha de dipositar davant de LaLiga, segons informava ahir TV3, entre altres mitjans. Laporta té de termini fins dimarts per presentar-lo a l’organisme que presideix Tebes, encara que, tal com va avançar Esport3, dimarts, dia 16, seria la data elegida per ser investit i prendre possessió del càrrec. Dilluns podria presentar l’aval per ser president a tots els efectes l’esmentat dia 16.

Joan Laporta es va reunir dimecres a l’hotel de concentració de l’equip a París amb el president de la junt gestora, Joan Tusquets; el CEO del club, Òscar Grau, i el secretari tècnic de l’entitat, el lleidatà Ramon Planes.

D’altra banda, Leo Messi té un altre rècord al seu abast. Si juga el partit que dilluns han de disputar Barcelona i Osca, igualarà Xavi Hernández com el jugador amb més partits disputats en la història del club. Messi n’ha jugat 766 i Xavi en va disputar 767. Si juga contra l’Osca, ja no hi haurà cap jugador que hagi disputat més partits amb el Barcelona. Messi ja és, des de fa anys, el jugador amb més títols, trenta-quatre, i el que ha marcat més gols, un total de 658, entre molts altres rècords.

Els partits de Leo es reparteixen en 509 a la Lliga, 149 a la Champions, 79 a la Copa del Rei, 20 a la Supercopa espanyola, 5 al Mundial de Clubs i 4 a la Supercopa d’Europa. Al darrere de Xavi i Messi hi ha Andrés Iniesta, amb 674 partits disputats; Busquets amb 616; Carles Puyol amb 593, i en sisena posició, Gerard Piqué, amb 558.

Pedri i Joan Mir, en un programa de Barça TV El campió de MotoGP Joan Mir (Suzuki) i el jugador del Barcelona Pedri han compartit diversos moments, entre la moto vigent campiona del món i la pilota, en escenaris com el Circuit de Barcelona-Catalunya, en el marc de l’enregistrament d’un episodi de Somiant junts, sèrie de Barça TV.

El City, rival a la Champions femenina

El Barcelona s’enfrontarà al Manchester City als quarts de final de la Lliga de Campions femenina i, si supera l’eliminatòria, podria enfrontar-se en semifinals al Lió, actual campió. Els quarts es jugaran els dies 23/24 de març i 31 març/1 abril i les semifinals, el 24/25 d’abril i 1/2 de maig. La final serà el 16 de maig al Gamla Ullevi de Göteborg (Suècia).

El Llevant s’emporta el derbi valencià

El Llevant va guanyar el València 1-0 en l’arrancada de la jornada de Primera i, a Segona, el Rayo va guanyar 3-2 el Saragossa i Cartagena-Ponferradina, 1-1.

tracking