SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Sedis segueix amb el 'play-off' a la ment

El Cadí torna avui a la competició a casa del Campus Promete després de 19 dies d'aturada || “Una derrota ens deixaria en terra de ningú”, adverteix Canut

Irati Etxarri durant l’últim partit amb el Perfumerías Avenida.

Irati Etxarri durant l’últim partit amb el Perfumerías Avenida.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí reprèn la competició avui (13.00) després de 19 dies d’aturada amb la primera de les quatre finals de cara a disputar el play-off pel títol de la Lliga Femenina. L’equip de Bernat Canut amb prou feines té marge d’error si vol acabar la fase regular entre els vuit primers i haurà de sumar avui a la pista del Campus Promete, ja sense opcions. “Sí, és un partit definitiu, perquè en cas de derrota ens quedarem en terra de ningú. No hauríem perdut totes les opcions, però sí gran part. En canvi, en cas de guanyar seguirem en la lluita durant les últimes jornades, una cosa que serà molt bonica”, va assenyalar el tècnic del Cadí.

Les urgellenques afronten quatre partits clau per acabar entre els vuit primers classificats

Sobre l’aturada, Canut va assenyalar que “portàvem molts mesos amb càrrega de partits, entre dos i tres per setmana, i les circumstàncies han fet que ara estiguem sortint de gairebé 20 dies sense competició. Ens preocupa, però també hem aprofitat el temps per treballar dèficits que teníem en l’aspecte físic i hem pogut donar una mica de descans a les jugadores, potser massa”.

L’últim partit del Cadí va ser el 23 de febrer al Palau contra el Perfumerías Avenida i el matx de la següent jornada amb el Gernika es va retardar per diversos casos de Covid a l’equip basc. Després, la Lliga es va aturar per la Copa de la Reina.

D’aquesta forma, a les urgellenques els queden quatre duels per acabar la fase regular. Avui visita el Campus Promete de Logronyo, el dissabte 20 jugarà a la pista del Gran Canària i el 27 al Palau contra l’Al-Qázeres.

I d’altra banda, queda per determinar la data del partit amb el Gernika.

Davant les riojanes, Canut espera un rival que “dona molt ritme al joc, com nosaltres, i té tres grans referents: Laia Flores, Lyndra Weaver i Maimouna Diarra”.

D’altra banda, el Perfumerías Avenida va perdre ahir el primer partit de Lliga. El València va posar fi a una ratxa de 28 victòries consecutives (85-84).

tracking