HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Golejada del Vila-sana

Les del Pla d'Urgell, ja salvades, van complir davant d'un dels candidats al descens || Judit Ortega, del planter, va anotar el primer gol a l'OK Lliga

Les jugadores del Vila-sana van dominar clarament el partit.

Les jugadores del Vila-sana van dominar clarament el partit.MARTA CERRADA

El Vila-sana va complir ahir els pronòstics i va golejar l’Alcorcón per 8-0. Les del Pla d’Urgell, amb la permanència ja assegurada matemàticament, van tenir un partit plàcid amb un rival immers en la lluita per mantenir-se a l’OK Lliga.

Les de Lluís Rodero van fer un partit redó i es van retrobar amb l’efectivitat que els va faltar en altres duels. A més a més, la del planter Judit Ortega es va estrenar com a golejadora en OK Lliga als vint-i-dos minuts de partit.

L’encontre es va posar costa avall per a les de Vila-sana molt aviat. Als deu minuts de partit, les locals ja havien anotat tres gols, convertits per Joana Comas, per partida doble, i Victòria Porta. Al descans, l’avantatge encara creixeria més, fins al 5-0, gràcies als gols de Vinyet Flix i Judit Ortega.

Després de la pausa, Joana Comas va firmar el hat-trick i Regina Flix i Vinyet Flix, aquesta última amb el seu segon gol, tancaven la golejada per al conjunt de Vila-sana.

Una acció del partit d’ahir a Vila-sana.