SEGRE

DEPORTES

Manuel Jesús Casas “Molo”:

El tècnic ja pensa en l'Andorra amb públic al Camp d'Esports

Molo va celebrar amb aquest gest d’eufòria la victòria d’ahir contra l’Olot.

Molo va celebrar amb aquest gest d’eufòria la victòria d’ahir contra l’Olot.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Sentir l’afició animant-nos des de l’exterior del camp ens ha donat forces. Només tinc paraules d’agraïment per a ells.

Ara ja penso a jugar contra l’Andorra amb públic a les grades. Seria un plus extra per a nosaltres.” Així es referia Molo al suport que van rebre davant de l’Olot per part dels aficionats que van aguantar els noranta minuts a l’exterior de la grada de lateral.

Sobre el partit va ser sincer al reconèixer que “no ha estat el nostre millor partit però hem guanyat. Ho necessitàvem després d’una mala ratxa de resultats.

Recuperem sensacions de cara al tram final d’aquesta fase i per a la següent”. Molo va destacar el treball de l’equip, el retrobament amb el gol de Raúl González –“ho necessitava”, va afegir– i també l’aportació en els minuts finals de Nico Van Rijn, “un jugador que quan se’l necessita sempre hi és”, malgrat que va lamentar la lesió de Chavero.

Gabri, el tècnic de l’Olot, va reconèixer a la sala de premsa que el seu equip havia fet mèrits per aconseguir més bon resultat. “Hem tingut més la pilota i hem gaudit de més ocasions però hem recollit una nova derrota. El fet d’encaixar l’1-0 abans del primer minut ens ha fet molt mal.” Sobre la nova fase en què lluitarà per la permanència, va assegurar que “cal sumar el màxim que es pugui en les dos jornades que falten encara que, tal com hem jugat al Camp d’Esports, les sensacions són bones”.

Nico Van Rijn va confessar que “ens feia falta una victòria com aquesta encara que no hagi estat el nostre millor partit. Per la meua part li estic molt agraït a Molo per la confiança que m’està mostrant”. “El millor davant de l’Olot han estat els tres punts”, va assegurar José Ruiz, que va afegir que “de cara a la següent fase, com més punts puguem aconseguir, molt millor”.

Abraham Minero es va mostrar content per haver tornat a la titularitat després del partit de sanció. “Veníem de dos derrotes consecutives i encara que no hem fet un dels nostres millors partits, aquesta victòria ens permet recuperar sensacions”, va afirmar.

Finalment, Simic també va coincidir amb els seus companys en el fet que “la victòria ens feia molta falta, tot i que ara hem de pensar a guanyar el Prat, en un altre xoc que serà molt important”, va explicar.

tracking