SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Primera baixa a la junta de Joan Laporta

Jaume Giró no serà el vicepresident econòmic del Barça || Araujo podria jugar demà contra l'Osca

Araujo, durant la sessió d’entrenament d’ahir del FC Barcelona.

Araujo, durant la sessió d’entrenament d’ahir del FC Barcelona.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Laporta ja té la primera baixa a la junta directiva, abans fins i tot de prendre possessió del càrrec, cosa que podria fer dimarts, una vegada entregat a LaLiga l’aval de 126 milions. Segons va avançar ahir el diari Ara, l’exdirector general de la Fundació CaixaBank, Jaume Giró, no serà el vicepresident econòmic.

Segons aquest rotatiu, la sortida s’hauria pactat en termes amistosos i per motius professionals, encara que el diari Sport assenyalava que Giró i Laporta haurien mantingut serioses discrepàncies sobre la futura gestió econòmica. D’altra banda, la plantilla del FC Barcelona va tornar ahir als entrenaments després de dos dies de festa, per preparar el partit de demà amb l’Osca.

La gran novetat va ser la presència del central uruguaià Ronald Araujo, que es va entrenar amb el grup i que podria rebre l’alta mèdica i reaparèixer demà en el duel contra l’equip oscenc. Després de lesionar-se a començaments de febrer, Araujo va tornar al partit de Lliga Sevilla-Barça del 27 del mateix mes, encara que es va ressentir i va haver de ser substituït.

Amb l’Osca, el Barcelona intentarà ampliar l’excel·lent ratxa que porta a la Lliga, competició en la qual ha encadenat setze partits sense perdre, i en què suma tretze victòries i tres empats. L’última derrota dels de Koeman es remunta al 5 de desembre, quan va perdre per 2-1 contra el Cadis.

Al seu torn, Eder Sarabia, que va ser segon entrenador amb Quique Setién, ha confessat en una entrevista a El País que la seua relació amb Messi no va tenir la química desitjada. “No vam ser capaços de tocar les tecles per treure el millor d’ell. La química no va ser la desitjada. No vam trobar el millor Messi en l’estat anímic”, explica, i afegeix que “diversos jugadors em van enviar missatges per felicitar-me quan vaig fitxar per l’Andorra”, afegeix.

tracking