FUTBOL PRIMERA CATALANA

Victòria amb sofriment de l'Atlètic Lleida

L'Atlètic Lleida s'imposa al Martorell després d'un partit molt travat || Va resoldre un espectacular gol de Chiné, que va xutar des de més enllà del migcamp

Roger Canadell avança amb la pilota controlada davant d’un rival.

Roger Canadell avança amb la pilota controlada davant d’un rival.POL PUERTAS

Un espectacular gol de Joel Chiné des de seixanta metres al minut 88 va donar a l’Atlètic Lleida una ajustada victòria davant d’un ordenat Martorell, que va plantejar un duel molt travat que va complicar el joc als locals. Amb aquests tres punts, els de Cappont en sumen 4 de 6 en els dos partits que han disputat després de reprendre’s la competició.

L’Atlètic Lleida va començar bé i ja al minut 11 Tuto era objecte d’un penal que transformava Joel Chiné en l’1-0. Els de Mariani reclamaven cinc minuts després una altra pena màxima competida sobre Canadell que l’àrbitre no va concedir. Però el Martorell va reaccionar gràcies a un error del porter local Jose Domingo, al qual el sol va jugar una mala passada, fet que va aprofitar Kilian per establir l’empat (min. 30, 1-1).

El gol visitant va fer molt mal a l’Atlètic Lleida, que va ser presa dels nervis fins al descans. És més, el Martorell podria haver marcat als minuts 36 i 43 per mediació de Nández i Arévalo. Amb males sensacions en els locals es va arribar al descans.

A la segona part, Tuto va veure com el col·legiat li anul·lava un gol per fora de joc previ (min. 48) i Dani Vargas era objecte d’un possible penal que no va concedir l’àrbitre. Ciru va comptar amb una ocasió per desnivellar el marcador però es va arribar a la recta final del matx amb l’1-1 en el marcador fins que va sorgir la figura de Joel Chiné. Sense pensar-s’ho dos vegades, l’exjugador de l’EFAC va agafar un xut des de més enllà del migcamp que va aconseguir sorprendre el porter Touray i aconseguia firmar el 2-1 que donava un triomf vital als de Cappont.

En definitiva, una victòria molt important per a l’Atlètic Lleida abans d’una setmana en la qual afrontarà dos partits. Dimecres vinent visitarà el Borges en l’encontre amb el qual es reprenia la competició i que es va ajornar, i diumenge el compromís dels de Cappont serà amb el Tàrrega.

“Mereixíem la victòria perquè hem arriscat més” El tècnic de l’Atlètic Lleida, Ismael Mariani, va assegurar que “mereixíem la victòria perquè hem arriscat més”, encara que va reconèixer que “hi ha hagut una fase després d’encaixar l’empat en què l’equip no va tenir personalitat i ens va faltar assumir responsabilitats”. Mariani va dir que “afrontem la setmana en què tenim dos partits amb bones sensacions, tot i que hem de corregir coses. Sobretot, a nivell tàctic pels nous que han arribat”.