El Cadí sense opcions per als "play-offs"

Laure Resimont supera la pressió d’Adrijana Knezevic i Bojana Kovacevic.

Laure Resimont supera la pressió d’Adrijana Knezevic i Bojana Kovacevic.ÁREA 11

El Cadí es va quedar ahir sense gairebé opcions de disputar el play-off pel títol al perdre a la pista del Campus Promete (65-63). Les urgellenques van pagar un preu molt alt pels dinou dies sense jugar i la reacció va arribar tard, quan les riojanes ja tenien el triomf lligat.

La inactivitat competitiva de les últimes setmanes es va notar als primers compassos, amb un Cadí massa estàtic i que va atorgar facilitats en defensa. Malgrat el seu domini, el Campus Promete mai se’n va anar més enllà dels 5 punts d’avantatge, amb un Sedis molt més actiu amb la seua segona unitat.

Raventós va mantenir l’equip dins de la lluita, encara que Estebas va clausurar el primer quart amb el 21-16.

Les lleidatanes, que es van veure 12 punts avall a falta de 4 minuts, van veure com el duel els quedava curt

Les riojanes van aconseguir els 10 punts d’avantatge tot just començar el segon acte, en el qual el Cadí va continuar sense trobar-se còmode. Canut fins i tot va provar amb les dos bases a la pista, però no va tenir més remei que aturar el partit a 4:49 per al descans amb el 32-24 de Diarra. Quatre punts seguits de Dornstauder i Etxarri i resposta immediata de Diarra i Flores. El Cadí semblava molt tocat, però Geldof i Etxarri van aconseguir que les urgellenques arribessin al temps de descans amb les opcions intactes (36-32).

El tercer quart va marcar la resta del duel. Nogic, ex del Sedis, va començar a trobar el seu característic tir exterior i va situar l’equip de Logronyo amb la màxima de 12 punts (46-34). El duel va entrar en una fase de descontrol, i les locals van augmentar la renda fins als 16 punts (52-36). Tanmateix, el Cadí la Seu no es va rendir i gràcies a Bahí va tornar a ficar-se al partit abans dels últims 10 minuts, en els quals va entrar 10 punts per davall (54-44).

Dos triples de Peña i Bahí al primer minut del parcial definitiu van situar les lleidatanes a només 4 punts, però el Campus Promete va mantenir la calma i no va tardar a tornar a escapar-se en el marcador. A falta de 3:54 per al final del duel, les riojanes manaven per 12 punts (64-52) i va ser en aquell moment quan el Cadí va despertar.

Un parcial de 0-7 va encendre totes les alarmes en les locals i el seu tècnic va demanar temps a falta de 22 segons (64-59). Nova cistella de Pujol i falta sobre Flores a 8 segons del final (64-61).

La base local només va anotar un tir lliure i el ràpid contraatac de Raventós va significar el 65-63. Amb 3 segons al davant, la defensa lleidatana no va arribar a cometre una necessària falta sobre Flores, que va deixar que el partit morís a les seues mans.

Canut: “Hi havia por sobre la tornada i ho hem fet malament” Bernat Canut, tècnic del Cadí, va manifestar després de la derrota contra el Campus Promete que “teníem por de com tornaríem a la competició i ho hem fet molt malament. Ens ha faltat moltíssima intensitat, criteri en atac. En alguns minuts fins i tot a l’equip li sabia greu veure’s d’aquesta forma, amb decisions molt dolentes”. L’entrenador lleidatà va afegir que “ens n’anem amb molt mal sabor de boca. Sí que conservem l’average, però no ens serveix de res. Veníem a guanyar i no hem fet prou mèrits”.

Sobre la reacció final, Canut va dir que “no ha estat ni això. Hem fet un parell de coses bé i semblava que reaccionàvem. Realment, el nostre equip no mereixia guanyar aquest partit”.