SEGRE

BÀSQUET LEB PLATA

El CB Pardinyes és cinquè i s'atansa al 'play-off' superant tota mena d'infortunis

El CB Pardinyes és cinquè i s'atansa al 'play-off' superant tota mena d'infortunis || Han sofert tres lesions greus i se n'han anat dos estrangers

Gerard Encuentra, amb la resta del cos tècnic al CB Pardinyes.

Gerard Encuentra, amb la resta del cos tècnic al CB Pardinyes.CB PARDINYES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CB Pardinyes, un club modest que es va plantar fa dos temporades a la LEB Plata, aconseguint mantenir la categoria en la seua primera campanya a la tercera categoria del bàsquet estatal, continua fent història i té a l’abast la classificació per al play-off d’ascens. No és l’objectiu, però acabar entre els vuit primers els assegura la permanència, que sí que és la meta que es van marcar.

Dissabte passat, el Pardinyes va derrotar 78-76 el Menorca, el segon a la taula, de forma que va encadenar la quarta victòria i es va situar cinquè amb un balanç d’11-10. “Estem en el millor moment de la temporada”, explica el seu entrenador, Gerard Encuentra. “El primer és salvar la categoria, que encara no està, perquè hi ha equips que tenen partits pendents. I si entrem en el play-off serem ambiciosos”, explica.

En la temporada del coronavirus no han tingut cap cas i només un partit ajornat

No ha estat fàcil arribar fins aquí, perquè han hagut de superar tota mena d’infortunis. Han tingut tres lesions greus, la de Jordan Rogers, que va estar quatre mesos de baixa i ja ha tornat; Marc Rubín de Celis, lesionat sis mesos i que aquesta setmana podria tornar als entrenaments, i la de Filip Knezevic, que porta un mes de baixa i n’hi queden tres més.

Per aquesta raó, dos membres del cos tècnic, els exjugadors Xabi Mendiburu i Pau López, van tornar a jugar. Però altres han tingut dos baixes durant la temporada.

Kenny Hatch, fitxat per suplir Rubín de Celis, tenia una clàusula de sortida i la va executar per anar-se’n a Itàlia, encara que ha tornat als Estats Units. I Zeke Moore se’n va anar per motius personals.

“I hem tingut sort amb la Covid”, assenyala Encuentra, ja que no han tingut fins ara cap cas i només han ajornat un partit..

“Hem perdut jugadors referents i no som un club amb pressupost extra per fitxar. Ho hem superat perquè tots han fet un pas endavant i hem estat molt units. Aquesta és la clau de l’èxit”, afegeix Encuentra, que celebra la tornada del públic. Quatre dels cinc partits que queden són a casa. “Els necessitem en els moments complicats”, afegeix.

tracking