SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Nova final per al Força Lleida amb públic

El Força Lleida, pendent de les baixes, juga avui amb el Canoe el seu tercer duel en 5 dies || El Barris Nord podrà acollir un màxim de 1.000 espectadors

El Barris Nord comptarà avui amb uns distintius per a les localitats assignades als aficionats.

El Barris Nord comptarà avui amb uns distintius per a les localitats assignades als aficionats.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida comptarà avui (17.00) amb el suport de la seua afició per primera vegada en els últims 5 mesos, en el que serà el tercer partit per a l’equip de Gustavo Aranzana en cinc dies. La modificació de les mesures restrictives del Govern a causa de la millora de les xifres relatives a la crisi sanitària permetran que un màxim de 1.000 espectadors puguin assistir al partit, tenint en compte que el Barris Nord disposa d’un sistema de ventilació reforçat i de mesures de control d’aglomeracions.

Albert Aliaga, president del club, va assenyalar ahir que “estem molt contents de tornar a tenir certa normalitat, de tenir una altra vegada el públic al Barris Nord, ja que l’esport professional no té sentit sense els aficionats” i va assegurar que els socis tenen garantida la seua localitat. Quant a la resta de públic, haurà de passar per taquilla, presentar el seu DNI i deixar un telèfon de contacte.

El d’avui davant del Canoe serà el primer esdeveniment esportiu a Lleida amb afició a les grades en els últims cinc mesos, ja que l’autorització va entrar ahir en vigor a Catalunya. L’últim matx de l’ICG Força Lleida davant del seu públic va ser el 16 d’octubre, en la primera jornada de la LEB Or i contra l’Almansa, permetent-se un terç de l’aforament del pavelló.

Gustavo Aranzana, tècnic de l’equip lleidatà, també es va mostrar molt satisfet amb la tornada dels aficionats. “Nosaltres necessitem, ara més que mai, tenir un jugador que ens doni suport des de fora de la pista i aquest és el nostre públic.

El que sí que té sap greu és que, després de tant temps, el partit sigui a les 17.00. Estic convençut que si fos a les 20.00 o a les 21.00 vindria molta més gent.

Però és així, és l’hora que ens han posat i a callar”, va afegir. L’horari, que ha fixat la Federació Espanyola, respon a la petició del Reial Canoe de tornar a Madrid en AVE.

El partit d’avui al Barris Nord és molt important de cara a la fase de permanència, malgrat que la principal preocupació d’Aranzana és el nombre de jugadors amb qui podrà comptar. Carrera i Manuel no es podran vestir de curt al no estar inscrits en la data inicial del partit –setena jornada– i el tècnic sabrà avui mateix si pot disposar de N’Guessan i Bulic, que ahir es van sotmetre a un nou test de Covid.

A més, Chapela va caure lesionat diumenge amb el Girona i està pràcticament descartat. En el pitjor dels escenaris, l’ICG Força Lleida només disposaria de 6 jugadors del primer equip i dos de vinculats de l’Alpicat.

tracking