El Madrid torna a vèncer l'Atalanta i es classifica per a quarts de final

Van marcar Benzema, Ramos i Asensio

Benzema, envoltat de rivals, en una acció del partit d’ahir.

Benzema, envoltat de rivals, en una acció del partit d’ahir.EUROPA PRESS

El Reial Madrid es va classificar per als quarts de final de la Lliga de Campions a l’eliminar l’Atalanta 3-1 (també ho va fer en l’anada, 0-1) després de firmar un partit molt complet, en què va anar de menys a més, i amb la qual cosa guanya credencials en una competició que ha conquerit fins a tretze vegades.

L’equip de Zidane no va caure en la trampa del seu agosarat rival malgrat que la posada en escena va ser decebedora. Els blancs van sortir amagats en una línia de tres centrals, però van resoldre –primer– amb un regal del seu rival i –després–, amb una empenta espectacular al començament del segon temps. La nit va ser més plàcida que no es preveia, fins i tot amb el gol tardà dels italians.

Gosens, als dos minuts, va ser el primer a avisar i ficar la por al cos del Reial Madrid. El domini de la pilota va ser dels italians fins que es va assolir la mitja hora de partit, quan Modric i Kroos van prendre els comandaments. El croat, més retardat per la baixa de Casemiro, va anar creixent amb el pas dels minuts i va donar més ordre als de Zidane, més alleujat amb la verticalitat de Vinicius i la seua connexió amb Benzema.

A deu minuts del descans, va arribar un premi inesperat i més de mitja eliminatòria. Un regal del porter Sportiello que va ser aprofitat per Modric, que l’hi va regalar a Benzema i aquest no va fallar a porta buida. El Madrid ja es va fer amo del partit, que va guanyar còmodament.

D’altra banda, l’Atlètic visita avui el Chelsea (21.00) sabent que l’únic resultat que li val per passar a quarts és la victòria, després de perdre 0-1 en el partit d’anada.