SEGRE

INSTITUCIONS ESPORT DE BASE

Polèmiques eleccions al consell esportiu del Segrià

Després de 2 ajornaments i la llista opositora acusa l'expresident d'entorpir-les

Dos llistes pugnen per dirigir el consell esportiu del Segrià

Dos llistes pugnen per dirigir el consell esportiu del SegriàSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidatura a dirigir el consell esportiu del Segrià encapçalada per l’alcalde d’Albatàrrec, Jaume Sanuy, que oposita a la que lidera el que ha estat president des de fa 13 anys, Josep Ramon Vidal, denuncia, a través d’una carta, que el consell “està segrestat” per Vidal, al qual demanen que no continuï entorpint les eleccions, que ja han estat ajornades dos vegades. L’última data fixada és aquest dissabte 20, però sense que la junta electoral hagi precisat el lloc i l’horari, ni ho hagi comunicat al Procicat.

Val a recordar que les eleccions –que no tenen lloc des del 2008– estava previst que se celebressin el 10 de novembre, però la junta electoral les va anul·lar perquè considerava que el cens que ja s’havia aprovat no era el correcte. La llista de Jaume Sanuy va impugnar l’ajornament de les eleccions i la modificació del cens, i el Tribunal Català de l’Esport va acceptar els recursos i va comunicar, a finals de gener, que abans d’un mes s’havien de celebrar els comicis amb el cens aprovat inicialment.

El 5 de març passat al web del consell esportiu es va comunicar que hi hauria eleccions el 12 de març. Dos dies abans, la junta electoral va proclamar candidatures i va convocar els electors a votar entre les 16.30 i les 20.00 hores del dia 12.

“Els estatuts del consell esportiu diuen que després de proclamar candidatures s’ha de donar un marge de 7 dies per convocar eleccions”, diu Jaume Sanuy, que afegeix que el dia 11 “l’expresident, malgrat que ell firma encara com a president, ens diu que s’anul·len les eleccions i es fixen per a aquest dissabte dia 20. Fixar-les dissabte és pretendre que la gent no vagi a votar? Cal dir, a més, que el president de la junta electoral és el pare d’un dels dos tècnics del consell esportiu i les altres dos persones formen part casualment de la candidatura de l’anterior president”, explica Sanuy.

La llista que oposita a la de Vidal ha tornat a impugnar aquestes “irregularitats” que, segons denuncia Sanuy, “ja no és president i no té competències per convocar i desconvocar eleccions. A més, ens va oferir pactar i fer una llista única. Potser té por de les urnes?”, es demana l’alcalde d’Albatàrrec, que reclama “transparència i respecte”.

Dos llistes pugnen per dirigir el consell esportiu del Segrià

Dos llistes pugnen per dirigir el consell esportiu del SegriàSEGRE

tracking