SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Aliaga: “No estem on ens mereixeríem”

El Força Lleida jugarà a casa els divendres a les 20.30 si es retarda el toc de queda

Responsables del club i els impulsors de la iniciativa, ahir durant la presentació.

Responsables del club i els impulsors de la iniciativa, ahir durant la presentació.JAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Aliaga, president del Força Lleida, va lamentar que el brot de Covid-19 que va fuetejar la plantilla privés al seu equip d’estar en el grup de l’ascens “com ens mereixíem”, però va demanar “girar full” i centrar-se en una segona fase que arrancarà diumenge vinent a Ourense.

“Tal com estava anant tot i si haguéssim jugat els partits en circumstàncies normals, estic convençut que ara estaríem a dalt. No estem on ens mereixem, però revertirem la situació. Ara no val la pena girar la vista enrere i queixar-se, no guanyarem res amb això, així que cal posar l’energia on toca, que és en competir, i si la competició és justa, ja ens posarà al lloc que ens toca, que és a dalt”, va afirmar el màxim mandatari del club, que ahir va presentar un servei d’atenció psicològica que ha posat en marxa aquesta temporada (vegeu el desglossament).

“L’altre dia contra el Canoe va ser molt emocionant tornar a sentir els crits de suport dels aficionats”

Aliaga també es va congratular de la tornada dels aficionats al Barris Nord, si bé davant del Canoe només van acudir-hi un centenar per culpa de l’intempestiu horari.

“Si en lloc de les cinc de la tarda haguéssim pogut jugar a les vuit del vespre, estic segur que haurien vingut 600 aficionats. Però ja és una gran notícia que hagi pogut tornar la gent als pavellons. L’altre dia va ser molt emocionant tornar a sentir els crits de suport dels nostres aficionats, crec que van ser molt importants perquè l’equip pogués guanyar”, va apuntar Aliaga, que va destacar la fidelitat dels seus socis. “Rondem els 500 abonats i tot just hem tingut baixes, tots han entès la situació per la qual passem els clubs”, va afegir.

El president del Força Lleida també va apuntar la possibilitat que els partits del primer equip tornin a fixar-se els divendres si el Govern allarga el toc de queda fins a les 11 de la nit. “Si passa, la idea és tornar a jugar els divendres a les 20.30”, va assenyalar.

Servei d’atenció psicològica per als jugadors del club El Força Lleida ha posat en marxa aquesta temporada un servei d’atenció i assessorament psicològic per als jugadors i entrenadors de la base, una iniciativa pionera que de cara a la temporada que ve es vol implementar al primer equip.

Àlex Gordillo, impulsor de la idea quan encara no havia aparegut la pandèmia, va explicar ahir en la presentació que s’han fet diferents sessions virtuals “incidint fonamentalment en tres camps: gestió emocional, cohesió i concentració”.

Joaquín Prado, director esportiu del club, va explicar que “és un salt de qualitat enorme en una temporada molt complicada. Fa vint-i-cinc anys, el fisioterapeuta era una figura exòtica. En el futur pròxim, no s’entendrà un equip sense el psicòleg esportiu”.

tracking