SEGRE

FUTBOL TERRITORIAL

Continua la suspensió d'alguns partits

Com ja va passar en la represa de Primera Catalana, a Tercera i Quarta lleidatanes ja hi ha partits suspesos || A Quarta tres de cinc no es jugaran

Un partit entre el Magraners i el Miralcamp de l’any passat abans de la pandèmia.

Un partit entre el Magraners i el Miralcamp de l’any passat abans de la pandèmia.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La competició de Tercera i Quarta Catalanes es reprendrà aquest cap de setmana, però ho farà amb diversos partits ajornats. Sobretot, a l’última categoria, on ahir ja figuraven al web de la Federació Catalana de Futbol com a ajornaments confirmats els encontres Ribera d’Ondara-Verdú-Vall del Corb, Torres de Segre-Miralcamp i Coll de Nargó-Albesa. De fet, en aquest únic grup lleidatà de Quarta, el 21, hi haurà aquest cap de setmana més partits ajornats que els que es disputin, que seran dos: Magraners-Borges B i Olímpic Artesa de Segre-Bell-lloc.

Quant a Tercera Catalana només hi havia ahir un matx ajornat, el del grup 14 entre el Castelldans i el Vilanova de la Barca. En el grup 15 no hi havia ahir ajornaments.

La Federació evitarà l’arribada massiva de jugadors de Segona a categories inferiors

Ahir acabava el termini fixat per la Federació Catalana perquè els clubs de Segona, Tercera i Quarta manifestessin si la seua intenció era jugar o bé retirar-se de la competició. En el cas de Segona Catalana cal matisar que ja la va cancel·lar l’FCF, però va oferir un torneig alternatiu sense ascensos ni descensos que no convencia un grup de 47 clubs de tot Catalunya que va proposar un campionat tan sols amb ascensos.

Quant a la Tercera i Quarta Catalanes, almenys en el cas dels equips lleidatans, aquests majoritàriament es veuen “forçats” a jugar, a causa que si es no juguen aquesta temporada no només descendiran, en el cas de Tercera, sinó que no podran ascendir a les següents dos campanyes.

Un altre temor que hi havia a la penúltima categoria és que es veiés adulterada per la incorporació de futbolistes de Segona Catalana. En aquest sentit, l’FCF ha emès la circular número 44 en què regula aquesta pràctica. Els jugadors inscrits a Segona podran alinear-se en equips B del mateix club amb un màxim de tres per partit, sense comptar els porters. I si un equip de Segona juga el torneig voluntari que ofereix l’FCF, els futbolistes majors de 23 anys que hagin jugat cinc o més partits ja no podran alinear-se amb l’equip de categoria inferior.

tracking