SEGRE

CORONAVIRUS COMPETICIÓ

El Cadí, sense públic pels casos de Covid a la Seu

Havia previst l'entrada de 200 espectadors dilluns davant del Gernika

El Cadí haurà d’esperar per tenir l’afició a les grades.

El Cadí haurà d’esperar per tenir l’afició a les grades.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Cadí la Seu no podrà comptar amb la seua afició per al partit de dilluns vinent al Palau davant del Gernika Bizkaia, corresponent a la vint-i-setena jornada que va ser ajornat fa gairebé un mes per un brot de coronavirus a la plantilla basca. Després del relaxament de les restriccions decretat pel Procicat, que entre altres mesures permet l’entrada de públic als esdeveniments esportius, el club urgellenc tenia intenció de reobrir les grades a 200 dels seus socis.

No obstant, la situació de la pandèmia a la Seu no ha millorat, amb uns nivells de contagis força elevats (l’índex de risc de rebrot és de 843 punts), cosa que ha fet que les restriccions a la zona s’hagin allargat fins al dia 26 (més informació a la pàgina 4).

El Cadí només ha pogut tenir el suport de la seua afició en un sol partit, davant del La Laguna Tenerife, de la tercera jornada de Lliga, ja que a la primera, contra el Casademont Girona, es va haver d’ajornar el matx per diversos positius en el quadre aragonès.

Els que sí que podran tornar a tenir aficionats a les grades seran el CB Alpicat, de la Lliga EBA, i el Vòlei Balàfia, els dos únics equips de categoria nacional, al costat del Cadí, que juguen aquesta jornada com a locals. L’Alpicat farà pública avui una oferta de vuitanta-vuit places, la qual cosa suposa un terç del pavelló del Graó, mentre que el Balàfia permetrà un aforament de 100 persones per als seus dos partits, demà davant del Sant Martí i diumenge contra l’Aula. El club de voleibol utilitzarà una aplicació perquè els seguidors puguin reservar la localitat i posteriorment, a través d’un QR, controlar-ne l’accés.

tracking