FUTBOL PRIMERA CATALANA

Victòria del Tàrrega a l'últim minut

El Tàrrega guanya a l'últim minut a domicili i porta 4 punts en dos partits, malgrat els pocs entrenaments || Va aguantar bé el domini del Can Vidalet

L’eufòria del Tàrrega es va desbordar al vestidor.

L’eufòria del Tàrrega es va desbordar al vestidor.UE TÀRREGA

La UE Tàrrega es va imposar ahir a domicili al Can Vidalet per 1-2 mostrant una bona imatge, a pesar dels pocs entrenaments, com va quedar evidenciat diumenge davant del Borges amb el qual va aconseguir un meritori empat. Els d’Edu Berrocal porten sumats 4 de 6 punts possibles.

L’equip local, més rodat, va portar el pes del matx, sobretot a la primera part. El Tàrrega va intentar sortir al contraatac, però només va poder fer-ho en comptades ocasions.

En el minut 28, els locals van servir un córner, després d’un atac amb molta intenció al qual va respondre la defensa del Tàrrega enviant la pilota de nou a córner, que es va treure sense conseqüències. El marcador no es va moure del 0-0 inicial durant els primers 45 minuts.

La segona part va començar amb la primera aproximació seriosa de la UE Tàrrega fins llavors. Va ser en el minut 47, quan Gulias va muntar un contraatac, però la rematada final va sortir fora dels tres pals.

En el minut 53, el Can Vidalet va tenir una clara ocasió de gol, però un defensa del Tàrrega va salvar la situació sota pals. En el minut 64, Albert Farré posava davant en el marcador el Tàrrega després d’una jugada personal. L’equip local va reaccionar i el 80 empatava el xoc, però en el minut 90 el Tàrrega culminava una acció ofensiva per mediació de Houssam que posava l’1-2 definitiu.

Després del matx, Edu Berrocal admetia que “estava fora dels nostres càlculs portar 4 de 6 punts per la situació de la qual veníem. És increïble l’esforç que fa l’equip i amb dos partits en tan pocs dies”.

Diumenge, Tàrrega-At. Lleida El Tàrrega disputarà el pròxim partit, corresponent a la jornada 6, aquest diumenge quan rebrà l’Atlètic Lleida, a partir de les 17.00 hores.