SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Vecvagars recau de la lesió i és dubte davant l'Ourense

El letó es va lesionar ahir la mateixa espatlla que el va deixar fora quasi un mes || Aranzana va agrair al club gallec haver retardat el partit

Kaspars Vecvagars és dubte seriós per viatjar a terres gallegues.

Kaspars Vecvagars és dubte seriós per viatjar a terres gallegues.AMADO FOROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les males notícies no cessen a l’ICG Força Lleida. Després de superar un brot de Covid-19 que va afectar mitja plantilla, la qual cosa li va impedir lluitar amb igualtat de condicions per ser al grup d’ascens, la lesió de Kaspars Vecvagars ha tornat a alterar la dinàmica de l’equip.

El letó va haver d’abandonar ahir la sessió preparatòria al rebre un cop a l’espatlla dreta, la mateixa zona que es va lesionar no fa gaire i que el va deixar gairebé un mes sense jugar. “El que em preocupa ara és Karspars, que ha hagut de retirar-se de l’entrenament per un cop al mateix lloc on va tenir la lesió.

Ara mateix esperem la seua evolució. Seria molt mala sort perquè seria la tercera vegada que hauria de parar per lesió”, va dir ahir Gustavo Aranzana.

La nota positiva és que Adrián Chapela, que es va lesionar un turmell davant del Girona i que va jugar tocat contra el Canoe, sí que podrà jugar. “Chapela no ha tornat a entrenar-se des del partit de dimarts.

L’hem parat perquè va fer un esforç per poder jugar contra el Canoe, que no hauria hagut de jugar, però es va forçar, i l’hem parat per prevenció, però podrà jugar”, va confirmar en aquest sentit el tècnic val·lisoletà, que va tenir paraules d’agraïment per al seu rival de demà. “M’agradaria agrair el comportament de l’Ourense per haver retardat el partit a diumenge, que per a nosaltres ha estat un alleujament”, va afirmar Aranzana, que considera que el duel de demà “és la primera de les vuit finals que tenim”.

tracking