Benzema, clau de nou

El Reial Madrid supera el Celta i s'aferra a la lluita per LaLiga || El francès va liderar els blancs amb un doblet i una assistència i iguala Santillana

Benzema, autor d’un doblet, celebra un dels gols amb companys.

Benzema, autor d’un doblet, celebra un dels gols amb companys.EFE

L’Osasuna va esgarrapar un punt a El Alcoraz (0-0) i complica encara més la permanència a un Osca que continua cuer.

redacció?

vigo

Dos gols de Karim Benzema van donar ahir la victòria al Reial Madrid davant del Celta de Vigo (1-3), per posar pressió a Barça i Atlètic en la lluita per LaLliga. Amb el seu doblet, el francès suma 186 gols a LaLliga amb la samarreta blanca i iguala Santillana com el quart màxim golejador. Davant ara només té Cristiano Ronaldo (312), Raúl (228) i Alfredo Di Stéfano (216).

El conjunt blanc va mostrar les seues dos cares. Una primera meitat brillant, quan va fonamentar la victòria, i una altra de grisa, en la qual es va refugiar en l’avantatge. El Reial Madrid va començar ambiciós el partit. Amb una bona pressió i encoratjat per la recent classificació per als quarts de la Champions, va començar sotjant l’àrea rival.

Entre Toni Kroos i Benzema van fabricar els gols blancs de la primera meitat. El primer, al minut 20 quan l’alemany va trobar el francès que no va perdonar entre els centrals.

El segon gol va arribar deu minuts més tard fruit de la pressió. Kroos va robar la pilota al llindar de l’àrea del Celta i va trobar una altra vegada el davanter gal, que tampoc no va fallar en aquesta ocasió.

Lluny de caure en el desànim, el Celta es va espavilar. A cinc minuts del descans, una falta de Kroos va acabar en gol de Santi Mina, que va rematar de cap lluny de l’abast de Thiboaut Courtois.

El partit va renàixer. El Celta es va accelerar, mentre que el Reial Madrid es va aferrar a la seua versió conservadora.

Tot i així, en ple assetjament del Vigo, el Madrid va tancar el partit amb un nou gol, a l’última acció, quan Marco Asensio va culminar un contraatac a passada de Benzema..

valladolid

El porter marroquí del Sevilla Bono, que va pujar a rematar l’últim córner del partit, va donar un valuós punt al seu equip davant del Valladolid (1-1).