Hoquei

El Llista celebra la tornada de la seua afició amb una victòria

Derrota per 5-2 al Taradell amb un centenar d’espectadors a les grades del pavelló de Bell-lloc

El Llista celebra la tornada de la seua afició amb una victòriaJCM

El Lleida Llista ha regalat a la seua afició una victòria per 5-2 sobre el Taradell, en la tornada del públic a les grades. Un centenar de socis del club lleidatà han seguit el partit al pavelló de Bell-lloc, el màxim permès segons les restriccions per la Covid-19.

Ha estat una victòria còmoda, tot i que l’equip lleidatà no ha pogut tancar el partit fins l’últim minut, davant d’un Taradell que, malgrat la seua mala classificació, s’ha mostrat molt lluitador i no s’ha rendit mai.

El Llista ha dominat la primera meitat i Bruno Di Benedetto ha marcat els dos primers gols en els minuts 11 i 15. Amb 2-0 ha finalitzat el primer acte, encara que els d’Albert Folguera han tingut ocasions per firmar un marcador més ampli.

Tot just començar la segona meitat Andreu Tomàs ha marcat el 3-0, però en el minut 33 el Taradell s’ha tornat a ficar en el partit amb el 3-1, en transformar una falta directa per la desena falta del Llista. Andreu Tomàs ha marcat el 4-1 en el minut 37, però de nou ha retallat distàncies el Taradell en transformar Crespo un penal en el 39.

El Llista, que ha fallat dos llançaments directes, no ha pogut relaxar-se ni un segon davant d’un rival que pressionava bé. En l’últim minut, amb un Llista en superioritat numèrica per una de blava a un rival, ha tancat el marcador amb el 5-2 anotat per Oriol Vives. Amb aquests tres punts, l’equip manfiene la cuerta posició en l’OK Lliga.