SEGRE

HOQUEI COMPETICIÓ

Sense candidats per a la Final a 7 de la Europe Cup

La Federació Europea amenaça de cancel·lar la competició si ningú vol ser-ne seu || El Lleida Llista veu inviable acollir-la aquest any

Oriol Vives, al partit del Llista de diumenge passat.

Oriol Vives, al partit del Llista de diumenge passat.ALBA TARRÉS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després que l’any passat es cancel·lés la Europe Cup d’hoquei com a conseqüència de la pandèmia de coronavirus, la competició, que el Lleida Llista va guanyar dos anys consecutius i de la qual segueix sent el vigent campió a causa d’aquesta cancel·lació, podria tornar a anul·lar-se aquest any, però la causa seria la falta de candidats per acollir la Final a Set. El termini per presentar candidatura va finalitzar el passat dia 20 i cap dels set equips participants, el Sarzana italià, el Riba d’Ave portuguès, Llista, Caldes, Calafell, Girona i Igualada, no es van posicionar com a seu.

La WS Europe Rink Hockey ha ampliat el termini fins diumenge a les dotze de la nit i, segons va comunicar als clubs, si no hi ha cap candidat anul·larà la competició.

Enric Duch, president del Lleida, creu que si no hi ha candidats ha de ser la Federació Europea la que elegeixi una seu i assumeixi l’organització i el cost econòmic i va reiterar que el club lleidatà no hi presentarà candidatura. “Hi ha diversos motius”, explica. “El principal és que no tenim operatiu el nostre pavelló. Després, amb els protocols Covid hi ha molta més feina i si a sobre no hi ha públic, és normal que, no només a nosaltres, que no li interessi a ningú organitzar-la. I si a més hi ha un brot de coronavirus durant el torneig?”, afegeix. S’hauria de celebrar a finals d’abril.

tracking