SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Lleida Llista visita avui el líder Barcelona disposat a plantar-li cara

Albert Folguera.

Albert Folguera.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista visita avui el líder de l’OK Lliga, el Barcelona (18.00), amb l’objectiu de plantar-los cara, ser competitius i posar-los el partit tan difícil com el de la primera volta a Bell-lloc, en què el Barcelona va acabar imposant-se per un ajustat 4-5.

“Sabem contra qui juguem i arribem al partit tranquils”, explicava ahir l’entrenador de l’equip lleidatà, Albert Folguera. “Tenim clar els punts forts que tenen i es tracta de no cometre errors, perquè davant d’un equip com el Barcelona et penalitzen molt. Estaré content si lluitem de principi a final”, afegia el de Bell-lloc.

“Si ens han de guanyar, que sigui més pels encerts que tinguin ells que no pels errors que puguem cometre”, valorava Folguera. “En el partit de la primera volta, després de posar-nos 2-3, ells se’n van anar fins al 2-5, però vam marcar dos gols més i vam tenir opcions fins al final. Això és el que m’agradaria, estar vius fins a l’últim minut.”

Encara que té tota la plantilla a la seua disposició, Folguera reconeix que el fet que el Palau Blaugrana tingui pista de parquet pot ser un hàndicap per a l’equip. “Portem tot l’any sense entrenar-nos en aquesta superfície i aquesta circumstància la podem pagar cara.”

El Lleida Llista, que el cap de setmana passat es va imposar al Taradell per 5-2, arriba al partit a la quarta posició, amb 33 punts, mentre que el Barcelona és líder amb 46 punts, empatat amb el Liceo.

tracking