Un bon Alcarràs empata contra el Martinenc, malgrat acabar amb deu

L'expulsió d'Edu va frenar en sec els locals

El davanter de l’Alcarràs Gaussou disputa una pilota amb un jugador del Martinenc.ITMAR FABREGAT

Un Alcarràs renovat va poder empatar contra el Martinenc (0-0). El partit va estar marcat en el tram final per l’expulsió d’Edu, que va arribar quan millor estaven jugant els locals, segons informa Ramon Eres.

L’Alcarràs va començar manant, i en el primer minut va disposar d’una ocasió clara i, tan sols cinc minuts després, un tret dels locals va acabar impactant al pal.

Al Martinenc, que arribava a Alcarràs després de perdre els seus tres últims partits, li va costar entrar a l’encontre. No va ser fins al minut 29 quan els barcelonins van inquietar Auger Sisó, però el xut de Víctor Muñoz, molt actiu, va marxar fora per molt poc.

Precisament Auger, el porter local, va ser decisiu per evitar que el Martinenc s’avancés abans del descans. En el 39, una altra vegada Víctor Muñoz va tenir la més clara del partit, però Auger va treure una mà brillant.

Després del descans l’Alcarràs va tenir la seua oportunitat, però Hamza, al 50, no va poder rematar a porteria buida una gran jugada de Vendrell per banda dreta. El domini va ser altern durant tot el partit, i Auger va haver de tornar a actuar al 60 per evitar el gol visitant.

Entrant a l’últim quart d’hora va arribar la polèmica. Amb l’Alcarràs en el seu millor moment, els locals van protestar una falta clara i la frontal que l’àrbitre no va xiular, al contraatac Edu es va veure obligat a cometre falta i va veure la segona groga.

Amb l’expulsió, l’Alcarràs va acabar acceptant un punt que intentarà fer bo dimecres contra el Martorell (20.30 h).