El Mollerussa, més líder

L'equip del Pla d'Urgell encadena davant l'Alcarràs la quarta jornada sense perdre || Els de Turull aprofiten l'empat del Borges per ampliar a cinc punts l'avantatge al capdavant del grup

El Municipal de Mollerussa va presentar una bona afluència de públic malgrat les restriccions.AMADO FORROLLA

El Mollerussa va golejar ahir l’Alcarràs (5-1) en un nou derbi lleidatà de Primera Catalana, la qual cosa li permet mantenir-se invicte per quarta jornada consecutiva.

Els del Pla d’Urgell sumen ara tres victòries i un empat en els últims partits i es consoliden en el liderat arran de les entrepussades del Borges, que va empatar 0-0 amb el Martinenc, i del Sant Just, que va fer el mateix amb el Martorell. El Mollerussa té ara cinc punts d’avantatge sobre els de les Garrigues. Per la seua part, l’Alcarràs seguirà cuer del grup amb quatre punts, un menys que el Martorell.

El matx va començar amb els nervis típics en un derbi. Els dos equips van sortir al camp imprecisos i una mica precipitats, de manera que les ocasions clares de gol van tardar a arribar.

Malgrat la falta de perill, l’Alcarràs va aconseguir finalment inaugurar el marcador aprofitant una jugada a pilota aturada que el Mollerussa no va poder defensar.Així, Alcaraz avançava els del Segrià, malgrat que el Mollerussa poc abans havia tingut l’ocasió més clara del duel en un xut d’Izan que no va trobar el gol.

Després del gol de l’Alcarràs, el Mollerussa es va despertar i va fer un pas endavant. Els del Pla d’Urgell van començar a arribar a l’àrea rival amb més perill. Van destacar dos ocasions de Soldevila i Puig, que tampoc no van encertar.

En el minut 44, tanmateix, Bibiloni no va perdonar i va aconseguir l’empat després d’una bona triangulació del conjunt del Pla d’Urgell.

El partit es reprenia de nou, empatat, en el retorn del descans, i aquesta vegada era l’equip de Mollerussa el que sortia millor. Els de Josep María Turull van patir per trobar el ritme després de la pausa, però només fins al minut 53, quan Delgado va aparèixer per capgirar el marcador (2-1).

Amb aquest gol, el Mollerussa es va desfermar i es va poder escapar en el marcador. Delgado va completar tan sols dos minuts després el doblet amb un tercer gol local que enfonsava l’Alcarràs. Els visitants no tenien sort i es van anar apagant durant la resta de partit davant d’un Mollerussa que dominava el joc a plaer. D’aquesta forma, els del Pla d’Urgell van continuar assetjant la porteria rival amb moltes opcions clares de gol.

El quart gol el firmaria Soldevila, un dels més actius durant el matx d’ahir, que va acabar una llarga jugada en el minut 85.

El xoc encara va donar més de si i quatre minuts més tard García tancava la golejada local rematant una centrada lateral que establia al marcador el 5-1 definitiu.

Turull: “Estem contents per aquest primer tram de Lliga”L’entrenador del Mollerussa, Josep Maria Turull, es va mostrar satisfet amb el seu equip. “Estem contents amb aquest primer tram de Lliga. Ara ens toca gaudir-ho i continuar així en el pròxim partit contra el Borges”, va explicar.