SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça té deu finals per al doblet

El Barça, que visita dissabte el Madrid amb 2 punts d'avantatge i a un del líder Atlètic, afronta 9 jornades depenent de si mateix per guanyar la Lliga || El dia 17 es juga la Copa contra l'Athletic

“Ganes de clàssic” - El Barça va transmetre ahir les seues “ganes de clàssic” amb un fotomuntatge basat en la gran lona que Joan Laporta va exposar durant la campanya electoral als voltants de l’estadi Santiago Bernabéu.

“Ganes de clàssic” - El Barça va transmetre ahir les seues “ganes de clàssic” amb un fotomuntatge basat en la gran lona que Joan Laporta va exposar durant la campanya electoral als voltants de l’estadi Santiago Bernabéu.FC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Queden deu finals –nou jornades de Lliga i la final de la Copa del Rei– perquè el FC Barcelona pugui aconseguir aquesta temporada el desitjat doblet, una vegada que l’equip ja va quedar eliminat a la Champions. Els blaugrana, després de vèncer amb sofriment dilluns el Valladolid, depenen d’ells mateixos per aixecar el títol de Lliga. Ara, els duels contra Reial Madrid i Atlètic de Madrid encara prenen més rellevància, i estan escrits en majúscules i marcats en roig. El més immediat compromís dels de Koeman a LaLiga és el Reial Madrid. Aquest dissabte, a les 21.00 hores i a l’estadi Alfredo Di Stéfano de Valdebebas, el clàssic torna a escena.

El Barça es presentarà a Madrid amb ganes de revenja, després que el primer clàssic de lliga del curs va acabar amb triomf dels de Zinedine Zidane. Llavors, els blancs van comparèixer en aquell partit al Camp Nou amb tres punts més que es van elevar a sis quan es va acabar el xoc.

Des d’aleshores, l’equip barcelonista ha escalat posicions i arriba a Madrid amb dos punts de marge respecte al conjunt madrileny. Després de l’adrenalina del clàssic i de la final de Copa del Rei contra l’Athletic el dia 17 d’abril, el Barça, en jornada intersetmanal, tindrà la visita d’un sempre combatiu Getafe (dia 22 abril) i el diumenge dia 25 es desplaçaran fins a Vila-real.

Dos compromisos en una setmana que donaran pas a una nova setmana amb dos partits. El dimecres 28 d’abril els de Koeman recuperaran la jornada retardada per la final copera i rebran el Granada. I, dies més tard, els barcelonistes obriran el mes de maig amb un sempre intens i difícil desplaçament al camp del València.

Al següent vibrant capítol de Lliga es disputarà un, a priori, decisiu Barça-Atlètic, i un Reial Madrid-Sevilla, partits que es presenten transcendentals. Una vegada que aquests quatre primers classificats s’hagin enfrontat entre ells, només quedaran tres jornades. Llevant i Celta seran els rivals del Barça abans de concloure a Eibar (22-23 de maig), on pot consumar-se el doblet.

Piqué no millora i és dubte per al clàssic La presencia de Gerard Piqué al clàssic està cada vegada més complicada. El central es va exercitar ahir en solitari i provarà d’entrenar-se amb el grup demà. Piqué segueix amb molèsties i dolors, per la qual cosa si jugués ho faria infiltrat.

La Reial rep l’Athletic avui després de la Copa

La Reial Societat rep avui l’Athletic (21.00 hores), en el partit ajornat que tanca la jornada 29 i que arriba tot just quatre dies després de la final copera que es van emportar els donostiarres. L’Athletic farà avui el passadís al seu rival.

Javier Calleja, nou tècnic de l’Alabès

El nou entrenador del Deportivo Alabès, Javier Calleja, va assenyalar ahir que “entre tots” aconseguiran l’objectiu de la permanència. L’entrenador madrileny, de 42 anys, afronta la primera experiència com a tècnic fora del Vila-real.

tracking