FUTBOL PRIMERA CATALANA

Derrota injusta del Tàrrega

L'equip local, que va encarrilar el partit a l'inici de la segona part, es va veure remuntat per l'Alcarràs || Els del Segrià van ser molt efectius i van aprofitar l'expulsió del local Castaño

Aficionats del Tàrrega abandonen el camp abans d’acabar el partit a causa del toc de queda.SEGRE

L’Alcarràs va remuntar a l’últim quart d’hora el gol de Castaño i es va imposar per 1-2 a un Tàrrega que jugava amb deu per expulsió d’aquest mateix jugador. Va ser una derrota del Tàrrega immerescuda perquè els del Segrià van ser molt efectius al cent per cent i, a més, van aprofitar que els locals es van quedar en inferioritat a partir del minut 80.

La primera part va ser molt intensa i l’Alcarràs va exercir una pressió molt alta que va dificultar la sortida dels blaugranes. No obstant, els locals van poder marcar en rematades de Gulias (14’ i 20’)i Houssam (32’ i 40’), però en totes va aturar la pilota el porter de l’Alcarràs. Amb 0-0 es va arribar al descans.

A la segona part va canviar la decoració del partit, sobretot arran d’entrar en joc Issey i Farré, que van donar més profunditat a l’equip local. Al minut 55 Issey va tenir una gran oportunitat que va sortir fora per poc i al 59 i al 62 va ser Gulias el que podia haver marcat, però les seues rematades van acabar fora.

Però al 59, a la sortida d’un córner, Castaño marcava l’1-0 i quan semblava més a prop el dos a zero, en una contra dels visitants, van aprofitar una sèrie d’errors dels blaugranes per empatar el matx al minut 74 de joc.

Ja al 92, en temps afegit i en una altra contra amb el Tàrrega en inferioritat numèrica per expulsió de Castaño al minut 80, l’Alcarràs marcava l’1-2 definitiu. Ara toca esperar a diumenge, quan els blaugranes rebran a casa a les 17.00 hores el Sant Just.

Després de l’encontre, el tècnic local Edu Berrocal mostrava la seua contrarietat perquè era un partit que el Tàrrega tenia ben encarrilat i va acabar perdent-lo. “Ha estat una derrota molt innocent. Hem deixat escapar un partit que havíem aconseguit encarrilar molt bé, encara que sabíem que l’Alcarràs és un equip molt lluitador.”

Per la seua banda, el tècnic de l’Alcarràs, Josete, va comentar: “Hem fet un partit molt digne i quan anàvem a darrere en el marcador hem sabut reposar-nos”.