SEGRE

HOQUEI PATINS COMPETICIÓ

La Corunya serà la seu de la Copa, que disputarà el Lleida Llista al juny

El cromo d’Andreu Tomàs.

El cromo d’Andreu Tomàs.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Corunya serà la seu de la Copa del Rei i de la Reina, del 10 al 13 de juny, després de l’acord anunciat per la Federació Espanyola amb l’ajuntament de la ciutat gallega i el Deportivo Liceo. La Corunya era l’escenari elegit per a les Copes 2020, cancel·lades per la Covid i existia el compromís que fos la seu d’aquest any. Riazor reunirà els vuit millors equips de la primera volta de l’OK Lliga, entre els quals el Lleida Llista. El Vila-sana no va aconseguir aquest any la classificació.

Per la seua banda, Llista i Vila-sana estaran inclosos a la primera col·lecció de cromos oficial de l’OK Lliga, que ha impulsat la Federació Espanyola de Patinatge amb l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins, Mundo Hockey i Icromos. D’aquesta forma, en els pròxims dies veurà la llum una recopilació de les imatges de tots els equips que competeixen a la màxima categoria, que unirà per primera vegada les lligues masculina i femenina.

Amb quinze cromos per equip, la col·lecció plasmarà els jugadors en una acció de joc d’aquesta temporada, imatges que seran plastificades en un modern disseny. A més, els equips de l’OK Lliga Plata també estaran representats amb una imatge de les plantilles, per la qual cosa l’Alpicat també tindrà espai en aquesta col·lecció.

tracking