SEGRE

MOTOCICLISME VELOCITAT

El brasiler Diogo Moreira, de setze anys i establert a Alcarràs des d'en fa quatre, disputarà aquest any la MotoGP Rookies Cup i el FIM CEV

El brasiler Diogo Moreira, de setze anys i establert a Alcarràs des d'en fa quatre, disputarà aquest any la MotoGP Rookies Cup i el FIM CEV || “Em veig capaç de lluitar pel podi”, assegura

Diogo Moreira tindrà doble cita aquest any.

Diogo Moreira tindrà doble cita aquest any.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El brasiler Diogo Moreira, de setze anys i que des d’en fa quatre viu amb els pares a Alcarràs, truca amb força a les portes del Mundial de Velocitat, per seguir els passos de dos dels seus ídols, els germans Marc i Àlex Márquez. Moreira, pilot de Monlau i integrant de l’equip de competició d’Estrella Galicia, prendrà part aquesta temporada en la Red Bull MotoGP Rookies Cup i en el FIM CEV Repsol, dos certàmens que són l’avantsala del Campionat del Món.

Molts dels pilots capdavanters en aquests campionats han fet el salt al gran circ de la velocitat, com els casos més recents del murcià Pedro Acosta, guanyador l’any passat de la Rookies Cup, i del mallorquí Izan Guevara, campió del CEV 2020, que aquesta campanya compartiran graella al Mundial de Moto3.

“El somni de tot pilot és arribar al Mundial. Aquest any és important perquè competiré a la Red Bull Rookies Cup i després de la pretemporada que hem fet em veig capaç de fer-ho bé i lluitar en cada cursa per ser al podi”, reconeix el jove pilot brasiler, que el 23 d’abril complirà 17 anys.

Moreira va arribar fa quatre anys a Lleida com un projecte de futur de l’equip de competició de Monlau i va recalar a Alcarràs, on aviat es va posar sota les ordres d’Àngel Grau, que ha supervisat la seua preparació enrolat al Suzuki Grau Racing.

“És un pilot que s’adapta molt ràpid a tot i que cada any ha anat progressant. Arriba en el millor moment perquè ha fet una gran pretemporada. Prova d’això és que als tests que va fer setmanes enrere va baixar en gairebé dos segons els temps de l’any passat. Aquesta temporada ha d’estar lluitant pel podi tant a la Rookies Cup com al FIM CEV, aquest ha de ser el seu objectiu”, va recalcar en aquest sentit Grau.

Avui prendrà part en la primera de les tres sessions de tests oficials de la Red Bull Rookies Cup que acull el circuit portuguès de Portimao, escenari la setmana que ve de les dos primeres curses del certamen. La competició, que coincideix amb els grans premis de MotoGP, es reprendrà el primer cap de setmana de maig (1 i 2) a Jerez, abans de posar rumb a Mugello a finals de mes (29 i 30).

Tres setmanes després el certamen arribarà al seu particular equador a Sachsenring amb dos noves carreres el 19 i 20 de juny. Al davant quedarà visitar tres escenaris més per conèixer el nou campió: el KymiRing finlandès (10 i 11 de juliol), Red Bull Ring austríac (14 i 15 d’agost) i MotorLand Aragó (11 i 12 de setembre), on finalitzarà.

Diogo Moreira tindrà doble cita aquest any.

Diogo Moreira tindrà doble cita aquest any.SEGRE

Diogo Moreira tindrà doble cita aquest any.

Diogo Moreira tindrà doble cita aquest any.SEGRE

Diogo Moreira tindrà doble cita aquest any.

Diogo Moreira tindrà doble cita aquest any.SEGRE

tracking