SEGRE

FUTBOL TERRITORIAL

Un àrbitre acusa d'agressió un jugador de la Fuliola

Reflecteix a l'acta que el va empènyer, el va insultar i el va perseguir fins al vestidor

Una jugada del partit d’ahir entre la Fuliola i l’Albagés, que va acabar en empat.

Una jugada del partit d’ahir entre la Fuliola i l’Albagés, que va acabar en empat.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’àrbitre S.P.M., que va dirigir diumenge passat el partit corresponent al grup 15 de Tercera Catalana Vilanovenca-la Fuliola, va reflectir a l’acta que va ser agredit per un jugador de l’equip visitant, moment en què va decidir suspendre el partit al minut 86 quan el marcador reflectia un empat a tres gols. El subcomitè de competició de la delegació territorial de futbol ha acordat obrir un expedient per obtenir al·legacions de totes les parts abans de prendre una decisió la setmana vinent.

Segons l’acta del col·legiat, al contingut de la qual ha tingut accés aquest diari, va decretar la suspensió al minut 86, “ja que el jugador de la CE Fuliola R.O.T. es va dirigir corrent cap a la meua persona amb diferents insults fins al moment en què m’ha posat les dos mans al pit i m’ha fet una empenta.

A continuació de l’empenta i la clara agressió –seguint en tot moment amb la versió de l’àrbitre–, han saltat al terreny de joc tots els jugadors, dirigents i tècnics que es trobaven a la zona de banquetes”. El col·legiat afegeix que va haver de fugir ràpidament cap al vestidor, ajudat pel delegat del Vilanovenca, mentre el perseguia –segons l’àrbitre– l’esmentat jugador, que li va cridar: “Si tens ous vine a la Fuliola que t’ho explicarem.” El col·legiat S.P.M. continua dient que el jugador de la Fuliola R.O.T. va seguir insultant-lo i que va haver de ser aturar pels seus propis companys, “ja que va intentar clarament tornar a agredir-me en direcció als vestidors “.

Acaba l’escrit de l’acta arbitral dient que “m’he hagut de tancar amb clau [al vestidor] per la meua seguretat, ja que R.O.T. venia una altra vegada contra mi a agredir-me”. Per aquest motiu, “m’he vist obligat a suspendre el partit perquè estava en risc la meua integritat física”.

Aquest diari es va posar en contacte amb el club de la Fuliola, que de moment prefereix guardar silenci sobre l’assumpte. Aquest és el primer incident greu de violència en el futbol lleidatà aquesta temporada, que es va veure interrompuda a l’octubre i reiniciada al març a causa de la pandèmia.

tracking