SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida, citat per la Federació per parlar de la Primera RFEF

El dia 15 per tractar detalls de la nova lliga

Marc Martínez durant un entrenament aquesta setmana.

Marc Martínez durant un entrenament aquesta setmana.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu, com un dels equips que lluiten per l’accés a la Primera RFEF, ha estat citat per la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per assistir a una reunió dijous que ve, 15 d’abril, per informar els clubs de la nova categoria, que serà la tercera del futbol estatal (és a dir, com ho és ara l’actual Segona B) a partir del curs vinent.

La reunió tindrà lloc a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas (Madrid) a les 12.00. A la cita estan convidats els trenta clubs que ja han aconseguit plaça per mèrits esportius i també els trenta-dos que, com el Lleida Esportiu, lluiten per una de les deu que encara falten. S’ha de recordar que l’equip lleidatà ha de concloure aquesta fase que està disputant en una de les dos primeres places.

Hi assistiran representants dels 30 equips que ja s’han classificat i els 32 que opten a deu places més

La Federació va detallar que “amb quaranta equips dividits en dos grups de vint, la Primera Divisió RFEF començarà a disputar-se a partir de la temporada 2021-2022 i suposarà un notable augment d’emoció i interès a més d’una millora en l’actual sistema de categories del futbol espanyol, vigent des del 1977”.

L’organisme del futbol estatal també va apuntar que “mentre es continua completant esportivament la temporada en vigor, el Comitè Executiu de la Primera Divisió RFEF ha celebrat una nova reunió a la Ciudad del Fútbol durant la qual s’han abordat diversos assumptes que fan referència a aquesta nova categoria, els detalls de la qual seran coneguts pels mateixos clubs participants a la reunió del 15 d’abril.”

D’altra banda, la venda de samarretes Stop Covid-19 ha tingut una gran acollida i el club va informar ahir que del centenar només en quedaven vint-i-dos.

tracking