SEGRE

FUTBOL INSTAL·LACIONS

La Paeria tornarà a mediar entre el Gardeny i el Lleida

Per a la gestió de l'ús de les instal·lacions municipals al seguir sense acord

La presidenta de la UE Gardeny, Emilia Cuenca.

La presidenta de la UE Gardeny, Emilia Cuenca.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria tornarà a mediar entre la UE Gardeny i el Lleida Esportiu en la gestió de l’ús de les instal·lacions municipals del camp de futbol del barri de la Mariola.

El nou regidor d’Esports, Ignasi Amor, ha pres la iniciativa, en vista que els clubs no es posen d’acord, i els ha demanat que li notifiquin el nombre d’equips de cada entitat que necessiten utilitzar la instal·lació, així com els horaris dels entrenaments per intentar arribar a un pacte que sigui del grat de totes les parts.

En aquest sentit, Amor pretén portar a terme una mesura similar a la que es va utilitzar en el bàsquet amb l’ús del Barris Nord per part de l’ICG Força Lleida i el CB Pardinyes. Abans, tanmateix, el regidor vol fer una visita a les dos entitats i programar una reunió conjunta per intentar arribar a un acord consensuat.

S’ha de recordar que aquests dos clubs, amb la intermediació de la Paeria a través de l’anterior regidor d’Esports, Sergio González, ja van negociar un conveni d’ús de les instal·lacions, encara que discrepaven pel que fa al model de gestió compartida i l’acord, finalment, després de moltes reticències tan sols va ser rubricat per l’aleshores president del Gardeny, Àngel Castro. Ara, la nova junta del club de la Mariola, que presideix Emilia Cuenca, vol que es firmi un conveni, al seu entendre, “just per a un club humil”.

La setmana vinent tindrà lloc el primer contacte entre Ignasi Amor i Emilia Cuenca. Per la seua banda, el Gardeny, que compta amb quatre equips, té previst reiniciar els entrenaments aquest dilluns.

Segons va assenyalar en aquest sentit Serrano, “volem un acord similar al que vam fer amb el FiF. Som més de cent persones a la plataforma que defensem tot un barri i no pot ser que l’ajuntament ens digui com s’han de gestionar les instal·lacions, encara que siguin municipals, perquè això no ho fa amb els altres clubs de la ciutat”.

La plataforma del club de la Mariola es mobilitzarà per “un acord just” El president de la plataforma de la UE Gardeny, Luis Serrano, va assenyalar ahir que donen suport a la nova junta com ja ho van fer amb l’anterior i que es mobilitzaran “i farem totes les accions que calgui” per arribar al que per a ells seria “un acord just”.

tracking