SEGRE

El Bàsquet Pardinyes busca el 'play-off' d'ascens a LEB Or

A més de guanyar, els grocs i negres han d'esperar que el Benicarló perdi

Gerard Encuentra, amb la resta del cos tècnic al CB Pardinyes.

Gerard Encuentra, amb la resta del cos tècnic al CB Pardinyes.CB PARDINYES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CB Pardinyes es juga aquesta tarda (19.00) al Barris Nord l'últim bitllet que queda per adjudicar per al play-off d'ascens a la LEB Or. Per a això, l'equip de Gerard Encuentra ha de guanyar ineludiblement el seu partit contra el ja descendit l'Hospitalet i esperar que perdi el Benicarló, que visita la pista del Menorca, que en el seu cas es juga la tercera plaça. Si això es compleix, el Pardinyes superaria a la classificació els castellonencs i hi accediria com a vuitè classificat, mentre que si perd també el Navarra, que visita el Ventero amb el bitllet ja assegurat, passaria com a setè classificat.

La primera premissa és, no obstant, guanyar l'Hospitalet, un partit que Encuentra aventura que serà "molt complicat" malgrat que el seu rival ja és equip d'EBA. "No hi té res a veure que hagi descendit, perquè històricament sempre ha estat un rival que ens ha posat en molts problemes", va assenyalar el tècnic, que considera tot un èxit arribar a l'última jornada amb opcions.

"Tots ho hauríem firmat. L'objectiu l'hem aconseguit, i abans que acabés la Lliga, la qual cosa ja és un èxit, amb totes les lesions i baixes que hem tingut al llarg de la temporada. És un premi pel qual ens fa molta il·lusió lluitar", va assenyalar Encuentra, que vol fer-se fort al Barris Nord. "Juguem a casa i tant de bo pugui venir molta gent per ajudar-nos."

tracking