Derrota per la mínima del Tàrrega

El Tàrrega cau en el duel amb el Sant Just malgrat fer mèrits per aconseguir més bon resultat || Els blaugranes van reclamar fins a tres penals

Dos jugadors del Tàrrega salten per intentar rematar una pilota davant de la defensa del Sant Just.SEGRE TÀRREGA

El Tàrrega va encaixar ahir una dura derrota amb el Sant Just (0-1) en un partit en el qual va fer mèrits per a almenys puntuar. Els blaugranes van reclamar a més fins a tres penals al llarg del duel, que el col·legiat no va concedir. Els lleidatans també van patir durant l’encontre la baixa del central Eric Miret, que va haver de ser substituït amb una lesió al genoll esquerre.

Els urgellencs van tenir ocasions per avançar-se ja a la primera meitat. Gulias va estar a punt de marcar als minuts 24 i 35, però no va estar encertat en la rematada. També Issey va posar la por al cos al Sant Just amb un xut en el 42. Malgrat tot, al descans el marcador continuava 0-0.

Poc després de reprendre’s el matx, el Tàrrega va reclamar un penal després que el porter visitant enderroqués Ramon. A més, al minut 69 el visitant Barreda va aprofitar una fallada de la defensa per avançar el Sant Just (0-1).

A la següent jugada el targarí Maikel també va reclamar una pena màxima per una agafada de samarreta dins de l’àrea mentre rematava. El Tàrrega estava llançat a l’atac però no aconseguia materialitzar les jugades en gols.

Al minut 85, una mà a l’àrea d’un defensor tampoc era considerada penal pel col·legiat i el Tàrrega ja no aconseguiria empatar.

Després del duel, el tècnic del Tàrrega, Edu Berrocal, va dir que l’equip va tenir “una actitud excel·lent”. “Hem generat ocasions per guanyar però hem perdut, és dificil però cal acceptar-ho”, va afegir.