SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

PSG i Chelsea perden però passen a les semifinals

Neymar intenta superar Kimmich en una acció del partit d’ahir.

Neymar intenta superar Kimmich en una acció del partit d’ahir.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PSG de Neymar i Mbappé i el Chelsea es van convertir ahir en els primers semifinalistes de la Lliga de Campions, malgrat perdre els seus partits davant del Bayern de Munic i Porto, respectivament. Francesos i anglesos havien guanyat en l’anada 2-3 i 0-2, de forma que ser derrotats ahir, en ambdós casos, per 0-1 no els van impedir accedir a semifinals.

Avui es coneixeran els altres dos semifinalistes. El Madrid juga contra el Liverpool amb un avantatge de 3-1 i el Manchester City de Pep Guardiola ho fa davant del Borussia Dortmund, també amb avantatge (2-1).

El París Saint-Germain es va cobrar la revenja de la temporada passada i va eliminar el Bayern, vigent campió de la Champions, malgrat perdre (0-1) en el partit de tornada de quarts de final, una autèntica oda al futbol per ocasions i emoció. En l’altre matx jugat ahir, una xilena de Mehdi Taremi en el temps afegit va ser insuficient perquè el Porto pogués eliminar un Chelsea que va fer bo el 0-2 de l’anada.

Per la seua part, Pep Guardiola, tècnic del City, en una entrevista per a TV3 va dir que els jugadors amb qui va guanyar el seu últim trofeu amb el Barça, la Copa del 2012, “eren molt bona gent, però al camp eren uns putos assassins”.

tracking