SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Vila-sana fitxa una internacional argentina i se'n van cinc jugadores

Arriba Luchi Agudo, millor jugadora del món

Luchi Agudo, en un partit amb l’Argentina.

Luchi Agudo, en un partit amb l’Argentina.LEBKUCHENHAUS PRODUCTIONS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A falta de dos partits perquè finalitzi la competició i amb la permanència assegurada, el Vila-sana ja ha començat a confeccionar la plantilla de la temporada vinent. El primer pas que ha fet ha estat fitxar la que és considerada la millor jugadora del món, la internacional argentina Luchi Aguado, amb la qual el club del Pla d’Urgell espera fer un pas endavant i optar a títols i veure fet realitat el seu somni de participar en competicions europees.

D’altra banda, cinc jugadores han causat baixa a l’equip i ni tan sols disputaran els dos partits que falten, per la qual cosa la plantilla amb la qual competirà la temporada que ve estarà molt renovada.

El club del Pla d’Urgell tindrà la temporada vinent una plantilla totalment renovada

L’argentina Luchi Aguado (San Juan, 6-6-1990), de 30 anys, és l’aposta del club per a la pròxima Lliga. El club l’espera a l’agost per començar la pretemporada i és el primer dels fitxatges que farà el club en els propers dies. Aguado té experiència a Espanya, ja que va jugar cinc anys a Gijón, on va guanyar una Lliga, dos Copes i tres Copes d’Europa. Elegida la número u del món el 2010 i el 2014, ha guanyat dos Mundials amb l’Argentina, just aquells anys. Juga al Concepción argentí però ja ha tancat el seu compromís amb el club.

El Vila-sana té cinc baixes, ja que Anna Ferrer, Regina Flix, Vinyet Flix, Joana Comas i Jimena Ortiz no jugaran els dos partits que falten arran d’una discussió amb el tècnic Lluís Rodero durant l’entrenament de dimecres, al saber que el club no allotjarà la pròxima temporada jugadores del primer equip a la seua Masia.

Totes elles s’havien posicionat a favor del tècnic destituït, Jordi Capdevila, i la relació amb el club ja feia temps que no era bona.

tracking