SEGRE

FUTBOL ACTIVITATS

El Pep Summer Camp estudia una tercera setmana a Rialp

Atesa la gran demanda per a l'activitat, que serà del 27 de juny al 10 de juliol

Pep Guardiola, entrenador del City, organitzarà un campus a Rialp del 27 de juny al 10 de juliol.

Pep Guardiola, entrenador del City, organitzarà un campus a Rialp del 27 de juny al 10 de juliol.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pep Summer Camp, campus de futbol que l’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, organitzarà a Rialp en dos torns, del 27 de juny al 3 de juliol i del 4 al 10 de juliol, sospesa allargar la iniciativa a una tercera setmana, atesa la gran demanda que està tenint des que es va anunciar dijous passat. El campus està dirigit a nens i nenes d’entre 6 i 17 anys i, segons explica el compte oficial de Twitter del Pep Summer Camp, els assistents “rebran una formació integral, no ja només tècnica si no també humana, fomentant una convivència sana entre tots”.

“El meu telèfon no ha parat de sonar en tot el dia”, explicava ahir Jordi Altieri, president del FC Rialp i regidor d’Esports. “Hi ha molta demanda, per la qual cosa des dels responsables del campus ja ens han comunicat que intentaran fer una tercera setmana, perquè ens comenten que pràcticament ja no queden places.”

El compte oficial de l’activitat anunciava ahir que ja estaven esgotades les places del campus extern, és a dir, els que fan l’activitat però no pernocten a Rialp. Aquestes places tenen un preu de 275 euros per setmana, 245 en el cas que els participants siguin germans.

Atès que també s’ofereix la possibilitat de fer les dos setmanes inicialment ofertes, en aquest cas el preu és de 495 euros, 450 cada nen o nena si són germans.

El preu per als que opten pel campus intern és de 645 euros, 595 si són germans; 1.225 si es fan els dos torns –1.145 si són germans– i 1.325 euros si es trien els catorze dies seguits –1.245 en el cas que siguin germans.

Els organitzadors encara no havien traslladat ahir a l’ajuntament la capacitat de cada torn. Jordi Altieri explicava també que “el camp està bé cada estiu, per atendre els diferents campus que es fan, però per a aquesta ocasió incrementarem les cures perquè estigui en perfectes condicions” i va afegir que “també intentarem que hi hagi el màxim nombre de nens de la nostra Escola de Futbol encara que, insisteixo, nosaltres no som els organitzadors”.

Cada estiu, excepte el passat, l’FCF n’organitza un de femení amb 120 assistents i La Toca en fa un altre amb 60.

tracking